Kültür Park açılıyor

6 Ekim 2015 18:52

Kültür Park, 12 Ekim’de hizmete açılıyor. 3 katlı 2 bin metrekarelik dev alanıyla her zevke hitap etmeye hazırlanan Kültür Park’ta yılların değişmeyen lezzeti Kocatepe Kahve Evi de Ispartalıların beğenisine sunulacak.

Isparta’daki herkesin kendine uygun etkinlikleri bulabileceğini söyleyen proje sahiplerinden Mustafa Ünal, “Isparta’ya geleneksel ile modern mimarinin harmanlandığı bir şehir kimliği kazandırma arzusundayız. Dolayısıyla bu merkez Ispartamız için büyük bir kazanç olacak. Türkiye’nin birçok yerinden ünlülerin de yer aldığı tiyatro oyunları, stand-up gösterileri, canlı müzik grupları çeşitli gösterilerde bulunacak. Atıl durumda bulunan Kültür Sarayı’nın ihalesini yaparak vatandaşların hizmetine sunmamızda bize imkan tanıyan Isparta Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkürü bir borç biliriz. Biz Isparta’ya hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah şehrimiz için hayırlı olur.” diye konuştu. Merkezin hem sosyal hem de kültürel yönden gelişmesi açısından büyük bir öneme sahip olduğuna işaret eden proje sahiplerinden Eray Demirel ise, “Isparta için çok heyecanlanarak kurguladığımız 3 katlı bu merkezde kültür merkezi, aile merkezi biri 245 diğeri 545 kişilik iki adet çok amaçlı salon, giriş katında yılların değişmeyen lezzeti Kocatepe Kahve Evi, orta katta çocuk oyun alanı ve 80 kişilik kafeterya, teras katında ise 170 kişilik restoran yer alacak” dedi. 

DEĞİŞMEYEN LEZZET ISPARTA’DA

Yılların değişmeyen lezzeti Kocatepe Kahve Evi’nin Kültür Park’ın birinci katında Ispartalılar’a şimdiden hizmet vermeye başladığını belirten proje sahibi Mustafa Ünal, “Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Isparta’da da misafirlerimiz aynı tadı alabilecek. Kumda kahve çeşitlerimizle misafirlerimizin damak tadına hitap edebileceğiz. Tüm Ispartalıları bu tadı keşfetmeleri için bekliyoruz” şeklinde konuştu.

BÜYÜK AÇILIŞ

Proje sahipleri Mustafa Ünal ve Eray Demirel, Haldun Dormen ve Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Şeker Ağa rolüyle tanınan Yüksel Ünal’ın sunuculuğunu yapacağı büyük açılışta çeşitli etkinliklerin de yer alacağını söyledi.  Ünal ve Demirel, “12 Ekim Pazartesi günü saat 18.00’de gerçekleşecek olan açılışımıza tüm Ispartalılar davetlidir” dedi.  

 

 

Bu haber 888 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...