TOBB Anadolu Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi çevresi asfaltlandı

6 Ekim 2015 18:55

Gül Küçük Sanayi Sitesi içerisinde 8 bin 100 metrekaresi okul yapılmak üzere Isparta Belediyesi’nce MEB’e verilen ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yapımı gerçekleştirilen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eğitim ve öğretime açıldı.

Isparta Belediyesi arsa tahsisinin yanı sıra okul çevresindeki yolların asfaltlarını da gerçekleştirdi. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda asfaltlama çalışmaları gerçekleştirilirken, okul ve çevresi için yapılan çalışmalardan dolayı Gül Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Boyacı, Başkan Günaydın’a teşekkür etti.

Gül Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Boyacı yaptığı açıklamada, “Sağ olsun Sayın Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın, okulumuzun etrafındaki toprak yolları Fen İşleri Müdürlüğü’müze verdiği talimatla asfalt dökümü yaptırdı. Okulumuz eğitim-öğretime açılmıştır. Geçici olarak elektrik sıkıntısı meydana geldi. Bu konuda da müteahhitten söz aldık. Okul etrafındaki çevre düzenlemesini gerçekleştiren Belediye Başkanımıza bize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Aynı zamanda başkanımız önümüzdeki ay içerisinde açılacak olan diş hastanesinin girişini de bir nolu girişten hazırladı. Bu nokta da kendisinden Allah razı olsun. Okulumuzun 8 bin 100 metrekarelik arsasını da hibe yoluyla Milli Eğitim Bakanlığı’na vermiştir.

Burada okuyan 157 öğrencinin konaklama sorunu bulunmaktadır. Sayın belediye başkanımızdan buradaki konaklama sorunu için de yurt yeri tahsisi noktasında yardımlarını bekliyoruz. Yaptıkları bu çalışmalardan dolayı bir kez daha kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

Bu haber 715 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...