Yeni hedef bin 500 istihdam

7 Ekim 2015 14:51

32 Net Call Center Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Yalçın’ın konuk olduğu Basın Kulübü’nde Isparta’nın ekonomisine ciddi bir girdi sağlayan çağrı merkezi konuşuldu. İlk 9 ayda 650 kişinin istihdam edildiği çağrı merkezinde önümüzdeki yılın hedefi bin 500 istihdam. Erkan Yalçın, “Isparta bize çok şey katıyor biz de Isparta’ya çok şey katıyoruz” dedi.

Gazeteciler Mehmet Erçakır ve Soner Toros’un hazırlayıp sunduğu Basın Kulübü, bu hafta da çarpıcı konu ve konuklarıyla Isparta gündemine ışık tutmaya devam etti. Isparta’ya önemli bir istihdam gücü sağlayan 32 Net Call Center Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Yalçın, konuk olduğu programın ilk bölümünde, Isparta için belirledikleri yeni hedefleri açıkladı. 9 ayda 650 kişiye iş imkanı sağladıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın, yeni hedeflerinin bin 500 kişi istihdam etmek olduğunu duyurdu. Yalçın şöyle konuştu: “İstihdam sınırımız yok. İstihdam kalite ile bağlantılıdır. Büyüyebildiğimiz kadar büyüyeceğiz. Ancak kaliteden ödün vermeden yapacağız bu işi. Biz en iyisini yapmak zorundayız. Gelecek yıl ki hedefimiz bin 500’leri görmek istiyoruz. Kontrollü bir büyüme gerçekleştirmek istiyoruz. Biz hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizim hedefimizde bu var.”

ISPARTA’YA CAN SUYU OLDU

Böyle bir yatırımın Isparta’ya kazandırılmasından dolayı mutlu olduklarını belirten 32 Call Center Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Yalçın, “Ben Isparta’ya güvendiğimi söyledim. Isparta’da bize destek oldu. Ben böyle bir yatırım yapma düşüncesi içindeyken ben elimi taşın altına koyarım. Biz bu işin altından kalkarız çünkü ben Isparta’ya güveniyorum dedim. Bu noktaya geldik çok şükür. Daha iyi noktalara Isparta’nın desteğiyle geliriz.  İstihdama verebildiğimiz kadarıyla destek vermeye çalışacağız. Isparta’ya böyle bir yatırımı kazandırmaktan dolayı çok mutluyuz. Gerekli olan her şeyi biz Isparta esnafından alıyoruz. Dolayısıyla bu Isparta için büyük bir istihdamın yanı sıra büyük bir ekonomik girdi de oluşturuyor aynı zamanda. Çağrı merkezi gelişen ve önü açık bir sektör. Dolayısıyla Isparta bize biz Isparta’ya çok şey katıyoruz diyebilirim” şeklinde konuştu. 

Bu haber 1050 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...