Kılıçdaroğlu geliyor

7 Ekim 2015 14:55

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Kasım seçimleri kapsamında miting için Isparta’ya geleceğini açıkladı. Kılıçdaroğlu, miting için tarih vermedi.

1 Kasım Milletvekilliği seçimleri için süre gittikçe daralırken, siyasi parti liderleri şehir mitinglerine başladı. Sürenin dar olması nedeniyle genellikle büyükşehirleri seçen liderlerin Isparta’ya gelmesi beklenmiyordu. Ancak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, miting için Isparta’ya geleceğini açıkladı.

NİKÂH ŞAHİTLİĞİ YAPTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz Cuma akşamı Ankara’da Akalın Hall’de gerçekleştirilen Tuğçe ile Halil İbrahim Felek’in düğün törenine katıldı. Düğüne Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra AK Parti, MHP ve CHP milletvekilleri de katıldı. Çiftin nikâh şahitliğini Kılıçdaroğlu, milletvekilleri ile birlikte yaptı. Düğüne davetli olarak katılan Akdeniz muhabiri Aygün de Kılıçdaroğlu ile nikâh töreni öncesinde kısa süreli bir sohbet gerçekleştirdi.

ÜLKEYİ BU KÂBUSTAN KURTARSINLAR

1 Kasım seçimleri için şehir mitinglerine çıkacağını belirten Kılıçdaroğlu, “Isparta’ya da geleceğiz inşallah” dedi. 7 Haziran seçimlerinden sonuç çıkmaması üzerine 1 Kasım seçimlerinin daha bir önem kazandığını vurgulayan Kemal Kılıçdaroğlu, Isparta halkına da bir mesajı olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, “Isparta’yı seviyoruz. Isparta halkını seviyoruz. Isparta halkından ricam 1 Kasım seçimlerinde ülkeyi bu kâbustan kurtarsınlar” şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu, Isparta mitingi için tarihin henüz belli olmadığını dile getirdi.

Bu haber 595 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...