İktisat Açılış Dersinde “Verimlilik, Üretkenlik, Etkililik” Kavramları Ele Alındı

8 Ekim 2015 19:08

Süleyman Demirel Üniversitesi Politika Tasarım Kulübünce “İktisat Açılış Dersi” konulu bir panel düzenlendi. “Verimlilik”, “üretkenlik”, “etkililik” ve “teknoloji” konularının ele alındığı panelde, Alanya Hamdullah Emin Paşa(AHEP) Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Sayın ve AHEP Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Cem Başarır öğrencilerle buluştu.

Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen panelin açılış konuşmasını yapan Politika Tasarım Kulübü Başkanı İsmail Fidan, yeni eğitim öğretim döneminin ilk etkinliğinin başarılı geçmesini diledi.

Hızla gelişen bir üniversite olan SDÜ’nün 250 bin kişilik büyük bir aile olduğunu belirten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, üniversitenin akademik niteliğini yükseltecek, akademik çalışma, öğrenme ve merak duygularını teşvik edecek etkinliklere önem verdiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından “İktisat Açılış Dersi” konulu panele geçildi. AHEP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Sayın, öğrencilerin akademik faaliyetlerde bulunmasının önemli olduğunu vurgulayarak “verimlilik”, “üretkenlik”, “etkililik”, “algı yönetimi” gibi konularda öğrencilere bilgiler verdi.

KHO Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü mezunu olan AHEP Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Cem Başarır da teknoloji ve inovasyon konusundaki bilgilerini paylaşarak bilgi çağında teknolojinin önemini vurgulayan bir sunum gerçekleştirdi.  

Bu haber 618 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...