Eğirdir Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

9 Ekim 2015 18:52

Eğirdir Belediye Meclisi’nin ekim  ayına ait Meclis toplantısı Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Eğirdirlilerin yoğun ilgi gösterdiği Meclis Toplantısı’na, Belediye Başkanı Ömer Şengöl başkanlığında Demokrat Parti Belediye Meclis Üyeleri; Selahattin Tamgül, Hasan Bilal Taran, Mehmet Cengiz Kılınç;  Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, Mustafa Erhan Savran, Mehmet Eray Uslu, Ahmet Hamdi Takır, Müslahattin Yaman, Ahmet Bulucu;  MHP Belediye Meclisi Üyeleri, Şükrü Savaş, Ramazan Kurt 'un yanısıra Mali Hizmetler Müdürü Hidayet Kaytanloğlu, Yazı İşleri Müdür Vekili Ümit Metin ile Fen İşleri Müdür Vekili Gülay Uysal katıldı. MHP Belediye Meclis Üyesi Mustafa Günay'ın izinli sayılmasına oy birliği ile karar verildi.

Yoklama ve saygı duruşundan sonra Başkan Şengöl meclisin ikinci maddesinde yer alan 07.07.2015 tarih 2015/56 sayılı Meclis kararı ile karara bağlanan Ayşegül ŞENGÖR ve Mehmet Cem ŞENGÖR'ün dilekçelerinde belirtilen takas isteği görüşülerek durumun belediye lehine olduğu sonucuna varılarak, konu oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 3.maddesinde yer alan İlçemiz Yeni Mahallesi 495 ada 3-4 pasel, 498 ada 4 parsel numaralı taşınmazların satışının yapılabilmesi için encümene yetki verilmesi konusu görüşülerek sözü edilen yere okul yapılması ağırlık kazandığı yönüyle 6 red oyuyla mevcut bölgenin satılması için encümene yetki verilmedi.

Gündemin 4. maddesinde ise meclise havale edilen Sirkeci Otoparkının giriş kapısının kale tarafından verilmesi karar bağlanırken, Jandarma önündeki yol ile  Deniz Ulaştırma’da yeni yapılanma düzenlenmesi konusu komisyona havale edilirken Gölbelde Limited şirketinin çalışan personeline ve dışarıya olan borçlarını ödemesi amacıyla belediyeden 500 bin liralık borç istemesi konusu g Ak parti Belediye meclis üyesi Erhan Savran red oyu dışında oy çokluğu ile kabul edildi. 

Meclis toplantısı dilek ve temenniler bölümü ile komisyona havale edilen evrakların görüşülmesi için  Cuma günü saat 20.00'de tekrar toplanılmak üzere sonlandırıldı.                    

Bu haber 629 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...