“Isparta’nın hakkının yenildiğinin itirafıdır”

19 Kasım 2012 19:05

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in teşvik sistemi ile ilgili eleştirilerini değerlendirdi.

Ak Parti Milletvekili Bilgiç’in, mensubu olduğu hükümeti eleştirmesinin takdire şayan bir davranış olduğunu söyleyen MHP Milletvekili Korkmaz, Isparta’nın menfaatleri için iktidar, muhalefet milletvekillerinin bir araya gelerek Isparta’nın teşvik konusundaki mağduriyetine biran evvel son verilmesi gerektiğini söyledi.

Korkmaz’ın açıklaması şöyle: “Sayın Bilgiç çok geçte olsa gerçekleri dile getirmiştir. Mensubu olduğu hükümeti eleştirmesi takdire şayan bir davranıştır. Sayın Bilgiç’in teşvik kanunu için yaptığı eleştirileri haklı bulurken bu açıklama Isparta’nın teşvik sistemi ile mağdur edildiğinin, hakkı yenildiğinin AKP tarafından itirafıdır. Sayın Bilgiç bu sözleri ile, AKP Hükümeti’nin, hatalarını, bazı sivil toplum kuruluşları ve iş adamlarına yıkma çabasının beyhude olduğunu tescil etmiştir. Ancak üzülerek belirtmek isterim ki keşke bu sözler teşvik yasası çıkmadan önce dile getirilmiş olsaydı. Geçte olsa bu uyanışın diğer AKP milletvekili Sayın Recep Özel’e de sirayet etmesini ümit ediyorum. Bir kez daha belirtmeliyim ki; Isparta’nın menfaatleri için iktidar, muhalefet milletvekilleri bir araya gelmeli ve Isparta’nın teşvik konusundaki mağduriyetine biran evvel son verilmesi için herkes eteğindeki taşları dökmelidir”.

 

 

Bu haber 634 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...