“Köylerimizi hizmetten mahrum etmedik”

12 Ekim 2015 19:06

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, seçim çalışmalarına köylerde devam ediyor. Sütçüler’de vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Milletvekili Bilgiç, “Köylerimizi hizmetten mahrum etmedik” diye konuştu.

Seçim çalışmalarına köylerde devam eden AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Sütçüler’de vatandaşla sohbet ederek kırsal kalkınma desteklerinden bahsetti.  Hafta sonu 30 köye ziyarette bulunacağını belirten Milletvekili Bilgiç, vatandaşlara kırsal kalkınmanın öneminden bahsetti.

AK Parti’nin Isparta’ya büyük hizmetleri olduğunu anlatan Milletvekili Bilgiç, “İl Özel İdaremiz aracılığıyla köylerimize 2014 yılında toplamda 206 milyon liralık yatırım gerçekleştirdik. 2015 yılınde bu zamana kadar yapılan yatırım ve hizmetlerde dahil edilirse bu rakam 300 milyon lirayı bulur. Köylerimizi hizmetten ve yatırımdan mahrum etmedik. 204 köyümüzün çöpünü topluyoruz. Çocuk oyun parkları yapıyoruz” diye konuştu.

“UMUTLARINIZI YERDE BIRAKMADIK”

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun 100’den fazla projeye destek verdiğini söyleyen Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, gelen bu desteklerin köylerde, kasabalarda soğuk hava deposu, hayvan çiftlikleri ve benzeri projeler için kullanıldığını vurguladı. Milletvekili Bilgiç şunları söyledi:  “TOKİ projelerini hayata geçirdik. Isparta'da 3 etap, 2'şer etap Keçiborlu ve Uluborlu'da. Büyük Kabaca'da tarım köy yaptık. Geçmişi unutmayacağız. Geçmişi unutursak geleceği planlayamayız. Nasıl bir Türkiye, nasıl bir Isparta devralındı unutmayalım. Milletine borçlu bir devlet. İnsanlar yeni bir umut olarak 1 yaşındaki partiyi iktidara taşıdı. Bizler de umutlarınızı yerde bırakmadık. Hızlı Treni konuşuyoruz. Bu sadece Isparta'yı ilgilendirmiyor ki. Uluborlu, Keçiborlu, Sütçüler, Şarkikaraağaç, Yalvaç. Dolayısıyla tüm Isparta'yı ilgilendiriyor. Ürettiğimiz ürünün kısa zamanda ve daha az maliyetle taşınması anlamına geliyor.”

“AMACIMIZ EN ÜCRA KÖŞELERE ULAŞMAK”

Isparta'nın her köşesine hizmet etmek için çalıştıklarına işaret eden Milletvekili Bilgiç, “Gerçekleştirdiğimiz birçok çalışma ve projelerimiz var. Amacımız hizmet etmek, çalışmak en ücra köşelere kadar ulaşıp hizmet etmektir” şeklinde konuştu.

Bu haber 673 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...