Terörü lanetliyoruz…

13 Ekim 2015 18:26

Memur – Sen İl Temsilcisi, Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanı İhsan Arıcı, Ankara’da meydana gelen terör saldırısını kınadı. Arıcı’nın mesajı şöyle: “Ülkemizi bölmeyi, parçalamayı amaçlayan terör geçtiğimiz Cumartesi günü Ankara’da bir kez daha ortaya çıkmıştır. 97 vatandaşımızın ölümü ve 508 vatandaşımızın da yaralanmasıyla sonuçlanan bu hain saldırıyı lanetliyor, yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları kınıyoruz. Hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan Rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Büyük Memur - Sen ailesi olarak bir kez daha milletimizi sağduyuya davet ediyoruz. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan oyun kurucuların tuzağına düşmemektir. Bu duygu ve düşüncelerle Ülkemize, milletimize ve birliğimize yönelen canice saldırıları kınıyor, geleceğini kan ve rant üzerine kurmuş terör örgütlerini lanetliyoruz.

Terör azmaya, barış zedelenmeye başladı. Darbe girişimleriyle amaçlarına ulaşamayanlar bu sefer terör kartını devreye soktular. İçeriden ve dışarıdan lojistik destek alan başta PKK olmak üzere terör örgütleri ülkemizin istikrarını bozmak için yoğun saldırılarda bulunuyorlar. Terör saldırılarını bir kez daha lanetliyoruz. Yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları kınıyoruz. Asla emellerine ulaşamayacaklar. Suruç’ta 32 gencin hayatına kıyanların, Danıştay saldırısında olayın gerçekleştiği saatte kameraları kapatanlar, şimdi yeniden harekete geçti. Şunu bilsinler ki Türkiye’nin yürüyüşünü durduramayacaklar.

Terörün karşında en büyük sivil direniş Memur - Sen tarafından ortaya konmuştur. Büyük Memur -Sen Ailesi olarak, bu süreçte genel merkezimiz ve il başkanlarımız teröre lanet bildirileri yayınladı ve eylemler ortaya koydu. Özellikle Diyarbakır’da Memur - Sen öncülüğünde yapılan ve 600 STK’nın katıldığı teröre lanet mitingi çok anlamlıydı. Yine milli irade ve sivil dayanışma platformundaki sosyal paydaşlarımızla birlikte ortak bildiriler açıkladık. Ayrıca yine bizim öncülüğümüzde onlarca kuruluşun katıldığı ‘Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet’ mitingini organize ettik. Terörü bu topraklarda asla fırsat vermeyeceğiz. Milletimizin kardeşliği yeniden hedef alınmıştır. Türkiye’nin bölgesinde lider ülke olmasını istemeyenler her fırsatta taşeron örgütü devreye sokuyor. Terörün olduğu yerde kalkınma gerçekleşmiyor, ulaşım engelleniyor. Vatandaşlarımıza hizmet götürülmesinin önüne silah çıkıyor. Karayollarının araçları ateşe veriliyor, barajlar; okullar hedef alınıyor. Başta PKK ve IŞİD olmak üzere terörün her türlüsünü bir kez daha lanetliyoruz”. 

Bu haber 667 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...