“Hainler amaçlarına ulaşamayacak”

13 Ekim 2015 18:28

Diyanet – Sen Isparta Şube Başkanı Osman Akçil, Ankara’da yaşanan terör saldırısını kınadı. Akçil’in mesajı şöyle: “Türkiye’yi son dönemde üzüntüye boğan ve son olarak da Ankara’da yaşanan hain saldırılar nedeniyle terör örgütü ve destekçilerini şiddetle kınıyorum.

Ülkemizde birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, yüreklerimiz gelen haberlerle yeniden acıyla burkuldu, dağlandı. Ankara Gar’ında geçtiğimiz Cumartesi günü meydana gelen, 97 vatandaşımızın ölümü ve 508 vatandaşımızın da yaralanmasıyla sonuçlanan hain terör saldırısını şiddetle kınıyor, olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı, yaralı güvenlik görevlilerimize de acil şifa diliyoruz.

 Son günlerde şiddetini artıran terör olaylarının bu milletin birlik ve beraberliğini asla bozamayacaktır. Yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları kınıyoruz. Hain saldırı kardeşliğimizi asla zayıflatmayacaktır. Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha göstereceğiz. Birliğimiz sayesinde bütün engelleri aşacağız. Bu alçak saldırılar, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliğini bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yıkmaya yetmeyecektir. Büyük Memur - Sen ve Diyanet - Sen ailesi olarak bir kez daha milletimizi sağduyuya davet ediyoruz. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan oyun kurucuların tuzağına düşmemektir. Bugün suçlama değil, sorumluluk alma vaktidir. Bugün yalan ve iftiraya sarılarak senaryoda rol alma değil, birlik olarak oyunu bozma vaktidir”.

 

Bu haber 628 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...