“Halkla bütünleşeceğiz”

19 Kasım 2012 19:11

Adapazarı Kaymakamlığı görevinden Isparta Vali Yardımcılığı görevine atanan Akın Yılmaz, amaç ve hedeflerinin vatandaşa hizmet olduğunu belirterek; “Vatandaşın sorununu gidermek için çalışacağız. Halkla bütünleşeceğiz” dedi.

İçişleri Bakanlığı tarafından geçtiğimiz aylarda çıkarılan kararname doğrultusunda Isparta’ya atanan  iki Vali Yardımcısı da görevine başladı. Bilindiği gibi, Isparta’ya atanan Vali Yardımcısı Mestan Deniz, geçtiğimiz ay görevine başlamıştı. Diğer Vali yardımcısı Akın Yılmaz da geçtiğimiz günlerde görevine başladı.

24 Yılı Kaymakamlık ve 10 Yılı Vali Yardımcılığı olmak üzere 34 Yıllık Devlet Memuru olan Akın Yılmaz bu zamana kadar; Hatay – Yayladağı, Gaziantep – Araban, Diyarbakır – Çınar, Erzurum – Pasinler, Sinop – Gerze, Ankara – Kalecik, İstanbul – Büyükçekmece, Sakarya – Adapazarı İlçelerinde Kaymakamlık, Zonguldak ve Manisa İllerinde Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Son olarak görev yaptığı Sakarya – Adapazarı Kaymakamlığı görevinden Isparta Vali Yardımcılığı görevine atandı.

Isparta’nın güzel bir Anadolu şehri olduğunu ifade eden ve göreve başlar başlamaz Isparta’yı tanıma adına çeşitli ziyaretlerde bulunduğunu ifade eden Vali Yardımcısı Akın Yılmaz; “Gerek ilçe gerek daire müdürlerini ziyaret ediyorum. Isparta’yı dolaşıyorum ve tanımaya çalışıyorum. Şuana kadar izlenimlerim çok iyi. Isparta’nın sakin ve huzurlu bir Anadolu şehri olduğunu ifade edebilirim.

Vali Yardımcısı olarak bu zamana kadar tüm illerde olduğu gibi bundan sonra da halkımızın sorun ve dertlerine çözüm bulmak için çalışmalarımı sürdüreceğim. Bu konuda elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Özellikle vatandaşlarımızı hak ve hukuklarını gözeterek adaletli bir şekilde hizmet dağıtmaya, onlarla bütünleşmeye çalışacağız” dedi.

Bilindiği gibi söz konusu kararname ile; Isparta’da uzun yıllardır görev yapan Vali Yardımcılarından Mehmet Yıldız Kırıkkale Vali Yardımcılığına, İzzet Ercan  Çanakkale Vali Yardımcılığına atanmış, yerlerine ise Antalya  Vali Yardımcısı Mestan Deniz ile Adapazarı Kaymakamı Akın Yılmaz atanmıştı. 

Bu haber 1049 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...