"DEREBOĞAZI DUBLE YOLUMU İSTİYORUM"

19 Kasım 2012 19:14

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün, Isparta-Antalya duble yol projesini Ağlasun - Bucak üzerinden yapma kararına tepkiler her geçen  gün artarak devam ediyor. Bu konuda imza kampanyası başlatan Kent Konseyi de kararı protesto ederek yanlıştan bir an önce dönülmesini istedi. Konsey Başkanı Mahmut Bülbül, iki şehir arasındaki yolun mutlaka Dereboğazından yapılması gerektiğini söyledi.

Isparta Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül ve Konsey üyeleri dün saat 12.30’da Belediye İşhanı önünde toplanarak konu ile ilgili basın açıklamasında bulundular.

BÜLBÜL; “KONU HAKKINDA OLAĞANÜSTÜ TOPLANDIK”

Bu konuda Isparta’ya büyük haksızlık yapıldığını ifade eden Başkan Bülbül, burada yaptığı konuşmada; “Isparta Kent Konseyi olarak son günlerde Isparta’mızı ilgilendiren çok önemli bir konu olan ‘Isparta – Antalya arası Duble Yol Projesi’ ile ilgili 16 Kasım Cuma gürü saat 17.00’de olağanüstü bir toplantı yaparak, mevcut durum çok detaylı bir biçimde değerlendirilmiş, sorun enine boyuna tartışılmış ve çözüm yolları aranmıştır.

“DEREBOĞAZI DUBLE YOLU İÇİN İMZA KAMPANYASI BAŞLATTIK”

Isparta halkı bilmelidir ki; Isparta Kent Konseyi olarak ‘Dereboğazı Duble Yol Projesinin’ takipçisiyiz. Sorunun çözümü noktasında ortaya çıkan ortak akıl, Ispartalılar olarak konunun en yetkili organlara en hızlı ve etkili şekilde, Isparta’mızın bir bütün olarak taleplerini ortaya koymasından geçmektedir. Bu anlamda bugün burada Isparta halkımızın Dereboğazı Yolu Duble yol projesi ile ilgili farkındalığı artırmak ve sorunun çözümüne ortak olmasını sağlamak adına, ‘Dere boğazı Duble Yolumu İstiyorum’ sloganıyla bir imza kampanyası başlatmış bulunmaktayız.

“BU YOL ISPARTA İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Ispartalılar olarak talebimiz Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta’mızı ziyaretinde ifade ettiği ve sözünü verdiği bir projedir. Bizin için çok değerli bir o kadar da önemli olan, ilimizin Antalya’ya en kısa yoldan bağlantısını sağlayan bu önemli projenin, 2. plana atılmadan bir an evvel hayata geçirilmesinin sağlanmasıdır.

“YOL ACİLEN GÜNDEME ALINMALIDIR”

Bu konuda üzerine görev düşen tüm yetkililer hareket geçmeli, çözüm bulunmalıdır. Sorunun çözümü noktasında devam eden 2013 yılı bütçe görüşmeleri nedeniyle bir günün bile çok büyük önemi vardır. Bu sebeple hızlı hareket edilmesi ve konu acilen yetkili organlara taşınmalıdır.

“KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Isparta Kent Konseyi olarak ‘Dere Boğazı Duble Yolu Projesi’nin’ takipçisi olduğumu buradan sizlerle bir kez daha paylaşmak istiyoruz. Üzerimize düşen tüm sorumluluğu yerine getireceğiz. Sizlerden buradan başlatmış olduğumuz imza kampanyasına desteklerinizi bekler, Dereboğazı Duble Yolunun 2013’te açılması umuduyla” dedi.

 

Bu haber 691 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...