Ürün Güvenliği Haftası kutlanıyor

16 Ekim 2015 16:02

Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığınca Hazırlanan Ürün Güvenliği Etkinlikleri Haftası Nazmiye Demirel İlköğretim Okulunda başladı.

Isparta Bilim sanayi ve teknoloji il Müdürlüğü tarafından ilk olarak Nazmiye Demirel Ortaokulunda öğrencilere Toplumda ürün güvenliği bilincinin geliştirilmesi ile ilgili bilgiler verildi.

"Toplumda ürün güvenliği bilincinin geliştirilmesi "hedefi doğrultusunda okullarımızda Bilim sanayi ve Teknoloji Bakanlığının gönderdiği çanta içinde kalem, balon, ayraç, Bilim ve Teknoloji, TSE dergileri gibi çeşitli hediyeler dağıtıldı.

İl Müdürlüğü tarafından uzman öğreticiler tarafından çocuklara ürünlerin güvenliği ile ilgili bilgiler verildi. Ürün güvenlikleri konusunda çocukların ne yapacaklarını ne gibi önlemler alacaklarını ve nerelerle bağlantı kurup şikayette bulunacaklarını çeşitli animasyon ve çizgi filmler eşliğinde öğretildi.

Isparta Bilim Sanayi ve Teknoloji il Müdürü Tufan Uysal Bakanlığımızca ve Valiliğimizce ürün güvenliği konusunda hem toplumumuzu hem de öğrencilerimizi bilgilendirmek ve farkındalık oluşturmak için bu etkinliklerin yanı sıra toplantılarında hafta içerisinde düzenleneceğini ifade etti.

 

 

Bu haber 556 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...