“Isparta’ya verilen değer ortada”

17 Ekim 2015 11:25

Basın Kulübü’ne önceki gece konuk olan MHP İl Başkanı İsa Yalçın, ülke gündemine ve şehrin sorunlarına yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ispartalının AK Parti’ye oy vermemesi için çevre yoluna bakmasının yeterli olacağını belirten Yalçın, devletin terör politikasının da memnun edici olduğunu belirtti.

Gazeteciler Mehmet Erçakır ve Soner Toros’un moderatörlüğünde ekrana  konuk olan MHP İl Başkanı İsa Yalçın, ülkede terör sorunundan Isparta’nın yerel sorunlarına değin birçok konuda açıklamalarda bulundu.

TERÖRLE MÜCADELEYİ KARARLI GÖRÜYORUZ

Devletin terör konusundaki kararlılığının memnun edici olduğunu belirten Yalçın, “Terörle mücadelede devleti çok başarılı buluyoruz. Bir daha söylüyorum MHP olarak terörle mücadeleyi son zamanlarda çok başarılı buluyoruz. Bu kararlılıkta gittiği sürece de sonuna kadar biz hangi hükümet olursa olsun yanında olacağız. Operasyonlar devam ediyor. Operasyonlardaki kararlılığın devam etmesi gerekmektedir” diye konuştu.

AK PARTİ’NİN ISPARTA’YA VERDİĞİ DEĞER BUDUR

Birçok kişinin çevre yolu ile ilgili belediye başkanını suçladığını belirten MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “Ancak durumun böyle olmadığı ortaya çıktı. Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın örnek olsun diye yanına yol yapmış. İki yol arasında sanki yüz yıllık fark var. Müteahhit kardeşimiz önce işini yapsın. Bir tören yapılıyor ve bu törene biz davet edilmiyoruz. Büyük bir törenle açılışı yapılıyor 10 gün içinde bozuluyor yol. Bir çevre yolu 6 senede bitirilememiştir. Isparta’ya AKP’nin verdiği değer budur. AKP bu Ispartalıdan nasıl oy isteyecek bilmiyorum. Yol aynen balıksırtı gibi olmuş. Bunlar bugün Isparta’da alt yapı hizmetlerinde yapılan otoparklarda bu tür çalışmaların yapıldığı bir ilde AK Parti’nin çalışmaları çok amatör kalıyor. Hizmet alımında 70. İl olmamız bile Ispartalıların AK Parti’ye oy vermemeleri için bir sebeptir” diye konuştu.

Isparta AK Parti Milletvekili Adayı Sait Yüce’nin adaylığına ilişkin de açıklamalarda bulunan Yalçın şöyle konuştu: “Bence Sait Yüce diğer milletvekillerine uymasın. Çünkü son zamanlarda açıklamalarının dozunu artırdı. Aynı seviyede kalmasında fayda var. Çünkü kendisi çok muhteremdir çok saygıdeğerdir. Isparta’yı tanımayan biri zorlanıyordur. Neden Isparta? Isparta’nın bir milletvekili daha vardı. Onu niye listeye koymuyorsunuz? Biz sayın Recep Özel’i övmüyoruz. Ama yeri geldiğinde de bir hak yerine gelsin. Ben şimdi Recep Özel bey ile ilgili yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen Isparta meseleleriyle ilgili mücadele ettiğimiz için bence katkı sağladığını düşünüyorum kendisinin. Peki, Bediüzzaman Hazretleri Siirt’te de yaşadı. Neden Siirt’ten değil de Isparta’dan aday oldu Sait Yüce? Isparta’nın sorunları konusunda sayın Sait Yüce bunları biliyor mu?”    

Bu haber 669 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...