Bağımsız Aday Resuloğlu’ndan Başkan Şengöl’e ziyaret

21 Ekim 2015 14:28

Türk siyasetinde etik ahlak ve liyakat mantığının kalmadığını belirten Isparta‘nın bağımsız adayı N.Abdullah RESULOĞLU ziyaretlerinde partilerin kendi aralarındaki yapmış olduğu kavgaların kayıkçı kavgalarına benzettiğini ifade eden ziyaretlerine hız veren RESULOĞLU ‘nun önceki günkü ziyareti Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengül oldu.

RESULOĞLU ‘nu makamında karşılayan Başkan Şengül Isparta’nın çözüm bekleyen sorunlarını tartıştılar. Son günlerin siyası gündemine ilişkin görüşlerini ifade eden RESULOĞLU açıklamalarında şunlara yer verdi:

‘’Her geçen gün şehit cenazelerinin haberinin geldiği bir dönemde Başbakan DAVUTOĞLU’nun ekranlara çıkıp hükümetin başarılarından söz etmesi sizce garip bi durum değil mi ? Halkı yanına çekebilmek için dün iktidardayken yapamadıklarını göz kamaştırıcı vaatleri ilaveler yaparak hala halkı kandırmaya çalışıyorlar hatta Sayın Başbakan DAVUTOĞLU diyor ki: Bu dağlarda tek bir terörist  kalmayacak  diyerek kendi basiretsizliklerini ortaya koymuş olmuyorlar mı ? Peki, bunları kolaylıkla yapabiliyordunuz da bu kadar vatan evlatlarının ölmesini mi beklediniz işlediğiniz ve itiraf ettiğiniz bu suçların cezasını bu cefakâr halkımız sizlere ödetmezlerse en büyük suçlu hakkın kendisidir demek zorunda kalıyorum sadece iktidara değil suçu işleyene iştirak edip, göz yuman mualefete de en büyük cezayı sandık da vermelisiniz diyorum. Çünkü güçlerinin yetmediği yerde de sineyi millete dönebilirlerdi şeklinde vurgulayan RESUOĞLU o ceylan derili koltuklar uğruna iktidarın suçlarına en büyük ortak da muhalefetdir.’’ Şeklinde konuşmalarına devam ediyor.

Eski bir Parlementer olarak edindiğim tecrübeleri  zaman zaman halkımla paylaşmak ihtiyacı duymuşumdur. İçlerinde en ilginç olanı da bana yaşarken ölmenin ne demek olduğunu hatırlatan emekli bir vatandaşın sorusu idi. O vatandaşımız o günün şartları ile sözlerine şöyle devam etti :

‘’Sayın vekilim siz hangi güllük gülistanlıktan bahsediyorsunuz biz memur emeklisi takımıyız öğünleri çok kere simit ve benzeri şeylerle geçiriyoruz aldığımız maaş bellidir geçimimiz için eve bıraktığım miktarda çok fazla değildir ama son günlerde karımla kızımın ayağına giydiği ayakkabı eline aldıgın çanta ve üstündeki montunun nerden alındığını soramıyorum işte ölmeden evvel ölen kişi budur.’’

RESULOĞLU bugünde vatandaşın hali dünkü ölmeden evvel ölen kişi gibidir.

Bu haber 554 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...