CHP’den Emekliye İki Maaş İkramiye

22 Ekim 2015 18:01

Seçim çalışmalarını köylerde sürdüren ve gördüğü herkesle kucaklaşarak CHP'nin vaatlerini anlatan Milletvekili İrfan Bakır, CHP iktidarında emeklinin refaha kavuşacağını söyledi.

Önce Türkiye sloganıyla yola çıkarak 'Önce Emekli' dediklerini belirten Bakır, "Emekliler, CHP iktidarında Ramazan ve Kurban bayramlarında birer maaş ikramiye alacak. Emeklilik için yeterli çalışma günü sayısına ulaştığı ve primlerini ödediği halde, yaşının dolmasını bekleyenlerin mağduriyeti giderilecek. Emekli aylıkları gıda ürün enflasyonuna göre artırılacak. Emeklilerden alınan muayene ve ilaç katılım payı kalkacak. Emekliler arasındaki eşitsizliği giderecek İntibak Yasası derhal çıkarılacak. 65 yaş aylığı 900 liraya çıkartılacak" dedi.

CHP İLÇELERDEN UMUTLU

Yoğun bir tempo ile çalışan CHP ilçelerden umutlu. İl merkezi ve ilçelerde esnaf, mahalle ve kahvehane ziyaretleri yapan CHP'de 2'nci sıra adayı İsa Önder Dinçtürk ve 3'ncü sıra adayı Mustafa Ceyhan sahada pek sık görülmese de İl Başkanı Senayi Demirkol, il yöneticileri, merkez ilçe yöneticileri ve kadın kolları ile birinci sıra adayı İrfan Bakır ve 4'ncü sıra adayı İzzet Beydoğan, yoğun bir tempoyla seçmenlere ulaşıyor.

Önce Türkiye sloganı ile yola çıkan CHP, özellikle terörle mücadele ve ekonomi programlarıyla seçmenlerini etkilemeye çalışıyor.

CHP Milletvekili adayları ve parti yöneticileri bugün de ilçelerde seçmenlerle buluştu.

Bu haber 605 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...