AKEDAŞ İkiye Ayrıldı

27 Ekim 2015 14:36

Halk arasında AKEDAŞ olarak inen Akdeniz Elektrik A.Ş. 'Dağıtım' ve 'Perakende Satış' olarak ikiye ayrıldı. Dağıtım Eğirdir yolundaki tesislerde, Pazarlama ise EML önündeki tesislerde yürütülüyor.

Elektrik Pazarlama ve Tahsilât işlemleri için önümüzdeki günlerde Bahçelievler Mahallesinde yeni ve modern bir tesis yapacaklarını ifade eden Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Isparta Müdürü Niyazi Kıvılcım, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Bilindiği gibi, Devletin elektrikle ilgili kurumu olan TEDAŞ (Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş) 2013 yılında özelleştirilerek Batı Akdeniz Bölgesinde bulunan Isparta, Antalya ve Burdur illerinin elektrik dağıtım işini Akdeniz Elektrik A.Ş. aldı.

Söz konusu şirketimiz geçtiğimiz aya kadar bu üç ildeki hem elektrik dağıtımını hem elektrik pazarlama ve tahsilât işlerini birlikte yürütüyordu.

DAĞITIM İLE SATIŞ AYRILDI

Ancak, geçtiğimiz aydan itibaren şirketimiz 'Dağıtım' ve 'Perakende Satış - Tahsilât' olarak ikiye ayrıldı ve bundan böyle bu şekilde hizmet verecek. Dağıtım işi benim başında bulunduğum ve Eğirdir Yolu üzerindeki Akdeniz Elektrik A.Ş. tesislerinden yürütülürken, Pazarlama ve Tahsilât işleri ise çarşı merkezindeki Millet Caddesi eski Şoförler ve Otomobilciler Odasının hizmet verdiği binada yürütülmektedir. Pazarlama ve Tahsilât bölümümüzün Müdürü ise sayın Erol Türközmen'dir" dedi.

Bu haber 568 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...