6 Mart Caddesi hafta sonu trafiğe açılacak

20 Kasım 2012 19:21

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce ortaklaşa yürütülen çalışmalar kapsamında ilk etabı geçen hafta tamamlanarak hizmete açılan Demirköprü- Otogar hattı altyapı ve asfalt çalışmalarının ikinci etabı olan Milli Eğitim Müdürlüğü-Özkanlar Kavşağı arası cumartesi günü asfaltlanarak trafiğe açılacak. 3 etaptan oluşan ve ilk etabı olan Demirköprü-Milli Eğitim Müdürlüğü arasında bulunan Aksu Caddesi 15 Kasım’da tamamlanarak hizmete açılmıştı. İkinci etap olan Milli Eğitim Müdürlüğü-Özkanlar Kavşağı’nın ilk bölümü olan belediye önüne kadar ulaşacak caddenin tüm altyapı çalışmaları tamamlanarak yol stabilize aşamasına getirildi.

6 Mart Caddesi’nde de aynı şekilde içme suyu ana ve dağıtım hat çekimleri ile yağmur suyu hat çekimleri tamamlandı. Doğalgaz firması tarafından da yolda çalışmalar yapılıyor. Cadde stabilize çalışmasına getirildi. Caddede incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 6 Mart’ın yağmur suyu hat çalışmaları ile yorgun asfaltın kaldırılmasının iki gün içerisinde tamamlandığını ve artık caddenin asfalt aşamasına hazırlandığını söyledi.

6 Mart Caddesi’ni ‘en korkulan cadde’ olarak tabir eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, caddede çeşitli altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve caddede olağanüstü mücadele yapıldığını ifade etti. 6 Mart Cadde’sinin şu anki çalışmalardan dolayı patates tarlasına benzeten Başkan Günaydın, çalışmaların cumartesi günü itibariyle bu caddede de bitirilmiş olacağını dile getirirken, çalışmaların Özkanlar Kavşağı’na oradan da otogara kadar devam edeceğini bildirdi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, araçların bir dakika bile durmadığını devamlı çalışma halinde olduklarını belirterek, “Bu caddemiz cumartesi günü bambaşka bir yol halini alacak, güzel bir görüntüye kavuşacak” derken, yine Fen İşleri Müdürlüğü’nce 121 Cadde olarak bilinen Müftülük ile Demirköprü arasındaki yolun da aynı zamandan ikinci kat asfaltının tamamlandığını sözlerine ekledi.

 

Bu haber 651 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...