“ITSO’yu partiler üstü görüyoruz”

29 Ekim 2015 12:45

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı İsa Dinçtürk, seçim çalışmaları çerçevesinde İl Başkanı Senayi Demirkol ve partililerle birlikte Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu. Ziyarette ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan, Başkan Yardımcısı Aliihsan Altınok, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Metin Çelik, Salih Sarıkaya ve yönetim kurulu üyeleri bulundu.

CHP Milletvekili Adayı Dinçtürk, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, “Sizler Isparta’nın ekonomisine yön veren, ilimizin gelişmesi ve büyümesine katkı sağlayan işadamlarısınız. Biz burada olmaktan çok mutluyuz. ITSO’yu  partiler üstü bir kurum olarak görüyoruz.  Sizin gibi samimi ve içten bir işadamının da burada başkan olması ayrı bir şans.”dedi.  Isparta’ya hizmette hep birlikte hareket edilmesi gerektiğini belirten Dinçtürk şöyle devam etti:

“ Hepimizin gayesi Isparta’ya hizmet etmek. Çocuklarımızın aydınlık geleceği için birlikte hareket etmek zorundayız. Sizler bizim gözümüz kulağımızsınız. ITSO’yu birleştirici güç olarak görüyoruz. Hizmetlerinizi yakından takip ediyoruz. ITSO olarak son yıllarda bazı konularda önemli çalışmalarınız oldu. Kara Havacılık Okulu, Meslek Lisesi, Uçak Seferleri ve daha sayamadığımız birçok hizmet.  Bunlar hayati konular. Bu konuda da teşekkür etmek isterim. Bize düşen her görevde her zaman yanınızdayız.  Isparta’ya hizmet etme heyecanımız hiç bitmedi bitmeyecekte. “

ITSO Başkanı Başdeğirmen de ziyaretlerinden dolayı Dinçtürk ve partililere teşekkür ederek şunları söyledi:

“Ticaret ve Sanayi Odası ekibi olarak tek amacımız ilimizin sürdürülebilir kalkınmasında üzerimize düşenin fazlasını yapmak. Göreve geldiğimiz günden bu yana çalışmalarımız hep bu yönde. Biz ITSO olarak iktidar, muhalefet ayırmaksızın her partiye eşit mesafedeyiz. Üyelerimiz arasında her partiye mensup işadamları var. Uyum içinde hep birlikte ilimizi nasıl daha iyi konuma getirebiliriz nasıl hizmet ederiz, ekonomimizi nasıl güçlendiririz  bunları düşünüyor, bunları yapıyoruz.  Kendimizi Isparta’nın mozaiği olarak görüyoruz.  Görevde olduğumuz sürede ve sonrasında ilimiz için bir şeyler yapabilirsek ne mutlu bize.  Amacımız Isparta’ya hizmet bunun için araç önemli değil. İnşallah 1 Kasım da ilimiz, ülkemiz için hayırlısı olur. İşadamları olarak ilimizin ve ülkemizin geleceği için daha fazla çalışmaya devam edeceğiz. Ziyaretiniz için teşekkür ederim.”

 

Bu haber 588 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...