“Isparta halkı farklılığını fark ettirdi”

20 Kasım 2012 19:24

İl Emniyet  Müdürü Mehmet Or, Isparta’da göreve başladığından bu yana üç aylık bir zaman geçtiğini belirterek; “Bu süre içinde gittiğim her yerde güler yüzle karşılandım. Isparta her yönüyle farklılığını fark ettiren  bir il olduğunu ortaya koydu” dedi. 

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, Yönetim kurulu ve Cemiyet üyesi gazeteciler İl Emniyet Müdürü Mehmet Or’u makamında ziyaret ettiler. Dün saat 13.00’te gerçekleştirilen ziyarette Şube Müdürleri de hazır bulundu.

KARAHAN; “GAZETECİLER – EMNİYET OMUZ OMUZA ÇALIŞIYOR”

Ziyarette bir konuşma yapan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan; “Emniyet mensupları ile biz gazeteciler yıllardır omuz omuza birlikte çalıştık. Bunun sizlerin görev başlamasından sonra da devam etmesi bizi son derece mutlu etmiştir. İnşaallah bundan sonra da diyaloglarımız artarak devam edecektir. Gerek asayiş gerekse trafik konusunda göreve başladığınızdan bu yana şehirde bir değişim yaşanıyor. Şehirde güzel çalışmalar oluyor. Sizlere başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.

OR; “ISPARTA HALKI FARKLILIĞINI ORTAYA KOYDU”

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or da konuşmasında; “Ziyaretiniz için teşekkür ederim. Isparta’da göreve başlayalı 2 ay bitti 3’üncü aya girdim. Bu süre içinde şehri tanıma anlamında gerek şehir merkezinde gerek ilçelerde bir takım ziyaretlerde bulundum. Tüm bu ziyaretlerde Isparta halkının son derece samimi ve güler yüzlü insanları ile karşılaştım. Isparta şehir olarak çok güzel ve huzurlu bir şehir. Bu konuda Isparta halkı farklılığını fark ettirmiştir.

“HER ZAMAN BASININ DESTEĞİNİ GÖRDÜM”

Bizler kamu görevlisi olarak bulunduğumuz ilin huzuru için çalışıyoruz. Bu noktada siz değerli basın mensuplarının desteğine de ihtiyacımız oluyor. Şunu gördüm ki, Isparta basını göreve başladığım günden bu yana bu konuda bize desteğini gösteriyor. Bunun için sizlere teşekkür ediyorum.

“HUZURLU BİR ŞEHİR İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Sayın Valimizin güzel yaklaşımları da bu konuda önemli bir unsur oldu. Kendisine şükranlarımı arz ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehrin ve halkımızın huzuru için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Halkımızın bilgilendirilmesi konusunda siz değeli basın mensupları ile birlikte çalışacağız” dedi. 

Bu haber 841 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...