“Teşekkürler Isparta”

3 Kasım 2015 15:42

AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, milletin AK Parti’yi yeniden tek başına iktidar yaptığını ve Isparta’da oy oranlarını ciddi derecede artırdıklarını söyleyerek bundan dolayı da mutluluk duyduğunu belirtti.

Zabun, seçim sonuçlarının netleşmesinden sonra yaptığı açıklamada, milletin AK Parti’yi yeniden tek başına iktidar yaptığını, bundan dolayı da mutluluk duyduğunu söyledi.  AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, milletin AK Parti’yi yeniden tek başına iktidar yaptığını ve Isparta’da oy oranlarını ciddi derecede artırdıklarını söyleyerek bundan dolayı da mutluluk duyduğunu belirtti.

Zabun, seçim sonuçlarının netleşmesinden sonra yaptığı açıklamada, milletin AK Parti’yi yeniden tek başına iktidar yaptığını, bundan dolayı da mutluluk duyduğunu söyledi.

AK Parti’nin bir önceki seçime göre oylarını arttırdığını belirten Zabun, “Önceki seçimde olduğu gibi Isparta’da AK Parti yine birinci parti oldu. Oylarımızı arttırdık. 2 milletvekili çıkardık. Bu başarı top yekun milletimize aittir. Isparta halkına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Zabun, partisinin 1’inci sıra adayı Süreyya Sadi Bilgiç ile 2’nci sıra adayı Said Yüce’nin TBMM’ye gideceğini sözlerine ekledi.

Bu haber 700 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...