“Düğümü vatandaşlarımız çözdü”

3 Kasım 2015 15:44

AK Parti’den 4. kez Isparta Milletvekili seçilen Süreyya Sadi Bilgiç, 1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendirdi. Milletin yeniden kendi iradesini ortaya koyduğunu belirten Bilgiç, “Düğümü vatandaşlarımız çözdüler” dedi.

1 Kasım seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre Süreyya Sadi Bilgiç AK Parti’den 4.kez milletvekili seçildi. Seçim sonuçlarını sıcağı sıcağına değerlendiren Bilgiç, millet iradesinin tekrar tek başına iktidardan yana olduğunu belirtti. Bilgiç şu açıklamayı yaptı: “Bu sonuçların Isparta’mız ve ülkemiz adına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Türkiye inşallah yeniden milletin kendi iradesini ortaya koymasıyla ki bu düğümü vatandaşlarımız çözdüler. Tek başına iktidarı ortaya koydular. Bundan sonra siyasi istikrarla beraber memleketin çözüm bekleyen bütün sorunlarına hızlı bir şekilde el atılacaktır. Terörle mücadele kökü kurutulana kadar devam edecek. Kısa süre içerisinde ekonomi de istikrara kavuşacaktır.”

BAHÇELİ 7 HAZİRANIN TABLOSUNU YERİNE GETİRMEDİĞİ İÇİN BU SONUÇ ÇIKTI

Öte yandan 1 Kasım seçimlerinde büyük oranda kan kaybeden MHP’nin durumunu da değerlendiren Bilgiç, “MHP lideri Devlet Bahçeli 7 Haziran seçimleri sonrasında milli iradenin ortaya koymuş olduğu tabloyu yerine getirmediği için bu sonuç ortaya çıktı. Her şeyin hayırlısı diyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber 732 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...