Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri’nden Extremadura Üniversitesi’ne ziyaret

21 Kasım 2012 17:33

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyofizik Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Mustafa Nazıroğlu, Yrd. Doç. Dr. A. Cihangir Uğuz ve Yrd. Doç. Dr. Ömer Çelik 12-18 Kasım’da İspanya’nın Extremadura Üniversitesinde Isparta, SDÜ ve Tıp Fakültesini tanıtıcı bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Rektör Prof. Dr. Segundo Piriz tarafından kabul edilen heyet, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lucia Rodriguez ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Juan Moreno ile görüştü. Fizyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Jose A. Pariente ve Prof. Dr. Ana B. Rodríguez’i de ziyaret eden SDÜ’lü Öğretim Üyeleri üniversitemiz ve Isparta’yı tanıtan bir konferans verdiler. Heyetin Erasmus Ofisi ziyaretinde ise ikili öğrenci değişimi konusuna yönelik görüşmeler yapıldı.

Extremadura Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Segundo Piriz, 11 fakültede 25 bin öğrenci nüfusuyla üç şehirde eğitim veren tek üniversite olduklarını belirterek, SDÜ ile daha fazla bilimsel ve sosyal faaliyet için hazır olduklarını ifade etti. Prof. Dr. Mustafa Nazıroğlu da, SDÜ’nün birçok alanda uluslararası başarılara imza attığını, İspanyol bilim insanlarıyla yapılabilecek ortak çalışmaların mutluluk vereceğini dile getirdi.

 

Bu haber 2262 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...