“Isparta, bölgesinde yıldız bir şehir olacak”

10 Kasım 2015 17:37

AK PARTİ Milletvekili Yazar Said Yüce, 2019 ve 2023 hedeflerini anlatarak, “Sadece AK Parti'ye oy verenlerin değil herkesin huzur içerisinde olması için çalışacağız. Her görüş ve inancı kucaklayacağız. Ayrım yapmadan, adil ve eşit hizmet edeceğiz” dedi.

Yüce, 1 Kasım seçimlerinin milli iradenin tecelli ettiği, milletin istikrardan, kardeşlikten ve barıştan yana tercih kullandığı bir seçim olduğunu söyledi. AK Parti'nin Türkiye'de huzurun ve güvenin kaynağı olduğunu ifade eden Yüce, ekonomide ve siyasette istikrarın netice verdiğini kaydetti. 1 Kasım'da yaşanan sevincin sadece Türkiye'nin sınırları içerisinde değil, dünyanın her tarafındaki Türk vatandaşları ve soydasları tarafından da mutlulukla karşılandığını anlatan Yüce, İslam dünyasının seçim sonuçlarının ardından adeta bayram ettiğini dile getirdi. Yüce, seçim sonuçlarının milletin kavgadan ve çekişmeden yana değil, samimiyetten, ortak değerlere beraberce sahip çıkmaktan yana tercih kullandığını, vatandaşları iftira edici sürekli olumsuz tepkiler çizen anlayışa geçit vermediğini belirtti. Sadece AK Parti'ye oy verenler değil herkesin huzur içinde olacağına dikkati çeken Yüce “2019 ve 2023'e yürünen yolda bansın ve kardeşliğin hâkim olduğu, bölgesinde ve dünyada önemli bir güç haline gelecek Türkiye, bölgesinde huzurun ve istikramı da adresi olacak. AK Parti'nin her görüş ve inancı, etnik grubu kısacası 78 milyonu kucaklayan bir partidir” dedi.

Yüce, ayrım yapmadan hizmetleri adil ve eşit şekilde her vatandaşa, ülkenin her bölgesinde ulaştırma gayreti içinde olacaklarını bildirdi. Yatırımlarını artarak devam edeceğini ifade eden Yüce, Isparta’nın bölgesinde yıldız bir şehir olabilmesi için çalışacaklarını kaydetti.

Bu haber 603 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...