‘Isparta’ya güzel projeler kazandıralım’

10 Kasım 2015 17:47

CHP Milletvekili İrfan Bakır ve CHP Isparta İl Başkanı Senayi Demirkol , Isparta Belediye Başkanı  Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı görüşmede Başkan Günaydın, başkanlığı döneminde gerçekleştirdiği hizmetlerde hiçbir zaman parti ayırımı yapmadığını söylerken, Isparta’nın 4 milletvekili ile bir arada toplantı yapmak ve belediye olarak gerçekleştirmek istedikleri projelerle ilgili bilgilendirmelerde bulunmak istediğini dile getirdi.

Seçimler için uzun bir süreç geçirdiklerini, halkın sandığa giderek bir tercihte bulunduğunu söyleyen Milletvekili İrfan Bakır, çıkan sonuçlara saygı duyduklarını belirtti. Ülkenin tek başına iktidarı tercih ettiğini aktaran Milletvekili Bakır, kurulacak olan yeni hükümete başarı dilediklerini aktardı. Parti olarak temel ilkelerden taviz vermeyeceklerini ileten Bakır, ülkenin birlik ve bütünlüğü noktasında hareket ettiklerini ve bunu sürdüreceklerini belirterek, “Memleket bütünlüğü bizim için önemlidir” dedi.

CHP Milletvekili İrfan Bakır’ın Isparta’ya hizmet etme arzusu içerisinde olan bir vekil olduğunu dile getiren ve ziyaretten dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta menfaatleri doğrultusunda her türlü görüş ve hizmete açık olduklarını bildirdi. Belediye Başkanı olduğundan buyana hiçbir şekilde hizmet noktasında parti ayrımı yapmadıklarını hatırlatan Başkan Günaydın, önümüzdeki günlerde Isparta’dan meclise giden 4 milletvekili ile bir arada bir toplantı yapmak arzusunda olduğunu söyledi. Günaydın, “Belediye olarak yapmak istediğimiz projeleri anlatmak istiyorum” derken, Isparta için başta ‘sağlık kenti projesi’ olmak üzere çeşitli projelerinin bulunduğunu dile getirdi. Günaydın, “Güzel bir toplantı yapalım ve tekliflerimizi iletelim. Isparta’ya güzel projeler kazandıralım. Isparta Belediyesi’nde ‘sizden’, ‘bizden’ ayrımı yapılmamaktadır ve belediyemiz herkese açıktır” derken, “Bir bütünüz, burası herkesin belediyesidir” dedi.

 

Bu haber 666 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...