Boğaziçi´nde Okul Aile Birliği Yönetimi Oluştu

17 Kasım 2015 15:20

Isparta Boğaziçi Eğitim Kurumları  Okul Aile Birliği toplantısı, iki oturum halinde gerçekleşti. Okul bünyesinde gerçekleşen toplantıda sabah oturumunda lise, öğleden sonraki oturumda ise ortaokul velileri ile toplantılar yapıldı.

Toplantıya katılan öğrenci velilerinin oy birliği ile kabul ettikleri beş asil, beş yedek üyeden oluşan yönetim kurulu ile bir asil ,bir yedek üyeden oluşan denetleme kurulu üyeleri oluşturuldu.İlk oturumda gerçekleşen lisetoplantısı , Yönetim kurulu  beş asil üyesi ; Bilal ALBAYRAK ,Emel BARDAK ,İnci ALAY ,Melek AĞLASUNLU ,Betül BAŞYİĞİT beş yedek üyesi; Selda DAĞTEKİN, Bilge ÜLKER, Şelale ULUSOY, Naziye ALGIN, Yasemin UYAZ ,denetim kurulu asil üyeleri Erhan BULUT, Okay KARAMAN ve bir yedek üyesi İsmail TELCİ, ikinci oturumda gerçekleşen ortaokul toplantısı , Yönetim kurulu  beş asil üyesi ; Murat Han ABACI, Zuhal BARDAK, Ayşenur GÜNCAN, Osman ÇELİK ,Bilal ALBAYRAK beş yedek üyesi ; Ahmet Orhan TOKOĞLU,Şahin ŞAHİN ,Emine BEDER,Nur GÜLBUDAK, Mehmet KAYA denetim kurulu asil üyesi Ebru SÜTÇÜ  ve bir yedek üyesi Sezgin YILMAZ isimlerinden oluştu.

Okul başarısının daha ileri seviyelere ulaştırılması için, öğretmen , veli ,okul idaresi ve öğrencilerin iş birliği ile çalışılacağını bu başarının her daim birlik ve beraberlik içinde sürdürüleceğini gelen velilerle paylaşıldı. Okul kurucuları ve müdürleri velilerin okul aile birliği toplantısına katılımlarından dolayı teşekkür ettiklerini söylediler.

 

Bu haber 654 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...