“Saray gibi yapacağız”

19 Kasım 2015 18:43

Isparta’ya önemli yatırımlar kazandıran IYAŞ, İl Özel İdaresi’ne ait SD Kongre ve Sergi Sarayı’nın ihalesinde yıllık 300 bin lira kira bedeli teklif etti.

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, Isparta’ya saray gibi bir yatırım kazandıracaklarını belirtti.

İl Özel İdaresi’ne ait Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı’nın 10 yıllık kiralama ihalesi dün açık ihale usulü ile İl Özel İdare Encümen Salonu’nda gerçekleştirildi. İhaleye Akaş firması sahibi İskender Aydoğdu ile IYAŞ dosya sundu. Yapılan incelemede evraklarda eksik olduğu gerekçesiyle Aydoğdu ihaleye katılamadı. IYAŞ ise teklif vermeye hak kazandı. Teklif kısmında Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı 10 yıllığına yıllık 200 bin TL + KDV’den açık usul artırma ile ihaleye çıktı. Isparta’ya önemli yatırımlar kazandıran IYAŞ, burada da taşın altına elini koymaktan geri kalmadı. IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, Isparta’nın menfaatine olacak şekilde yıllık 300 bin TL +KDV teklifinde bulundu. Teklif ihale süreci içerisinde değerlendirilerek karara bağlanacak. Bu arada Aydoğdu’nun da itiraz hakkı bulunuyor.

İhale sonrasında açıklamada bulunan IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, “Burada kira bedeli çok önemli değil. Yapılacak olan yatırım IYAŞ’a yakışır şekilde olacak. Biz gecekondu gibi değil bir saray gibi yapıyoruz. Burayı da bir saray haline getireceğiz. 2,5 milyonun üzerinde bir yatırım var” dedi.

 

Bu haber 680 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...