MERKO AVM 5. Şubesinde satışlara başladı

21 Kasım 2015 13:50

4. AVM Şubesini geçtiğimiz yıl açan Merkez Tüketim Kooperatifi (MERKO) 5. Şubesini de Yeni Antalya Yolu üzeri Müftülük ilerisine açtı. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir, "Şubemizin resmi açılışını ise önümüzdeki günlerde yapacağız" dedi.

41 yıldır Isparta’da faal olarak çalışan, Isparta’nın en köklü kooperatiflerinden olan ve 1970 yılında kurulan ve 1973 yılında aktif olarak çalışmaya başlayan Merkez Tüketim Kooperatifi (MERKO), Eski Sümerbank Caddesinde açtığı Şubeyi rantabıl olmaması nedeniyle kapattı ve Çayboyunda açtığı 4. Şubenin ardından şimdi 5. Şubesini Yeni Antalya Yolu üzeri Müftülük ilerisi Torosgaz'ın karşısındaki yerinde hizmete soktu. Şubede 9 Kasım itibariyle satışlara başlandı.

Eski Sümerbank Caddesi üzerine açtıkları Şubeyi gerek biraz ötesinde Çayboyu üzerine açtıkları şube nedeniyle, gerekse oradaki trafik sıkışıklığı gerekse de yeteri kadar rantabıl olmaması nedeniyle kapattıklarını vurgulayan MERKO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir, söz konusu şubenin yerini İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne kiraladıklarını, üstündeki apartları da başka birine kiraya verdiklerini söyledi.

Bunun üzerine hemen yeni bir yatırım hamlesi olarak Yeni Antalya Yolu Müftülük ilerisinden aşağı inişte sağda bulunan ve yeni yapılan binanın zemin katı ile birinci katını satın aldıklarını ve oraya 5. Şubeyi konuşlandırarak faaliyete başladıklarını dile getiren MERKO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Bilindiği gibi Merko, Isparta’nın en köklü ve en eski kooperatifidir. Bu zamana kadar Isparta’nın çeşitli yerlerinde AVM Şubeleri açarak Isparta halkına hizmet vermeye devam ettik.

Şimdi ise yeni bir yatırım daha yaptık ve bu doğrultuda Yeni Antalya Yolu Müftülük ilerisinden aşağı inişte sağda bulunan ve Torosgaz'ın karşısındaki yeni yapılan binanın zemin katı ile birinci katını satın aldık. Şuanda gerek zemin gerek birinci katta AVM olarak 9 Kasım 2015 tarihi itibariyle satışlarımıza başlamış bulunmaktayız. Muhtemelen, bu ay sonu veya en geç Aralık ayı başında ise bahsetmiş olduğumuz bu 5. Şubemizin resmi açılışını da törenle yapacağız" dedi.

MERKO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir, Merko olarak uzun yıllar Isparta’ya hizmet ettikleri gibi bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceklerini vurgulayarak; "Müşterilerimiz tüm şubelerimizde mevcut ürünlerde en kalitesini ve en ucuzunu bulabilecekler. Özellikle et ve şarküteri de bir numarayız ve bir numara olmaya da devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Bu haber 812 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...