Emniyet’ten uyuşturucu operasyonu

23 Kasım 2015 15:53

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyonlarını kesintisiz olarak sürdürüyor. 18 Kasım günü yapılan eş zamanlı operasyonlar ile yakalanan 5 şahıs tutuklanarak cezaevine konuldu.

Emniyet Müdürlüğü’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada; “İlimiz merkezinde yürütülen çalışmalar kapsamında 30 şahıs hakkında işlem başlatılmış olup, işlem yapılan şahıslardan satışa hazır vaziyette 200 paket birer kullanımlık eroin maddesi ve uyuşturucu madde kullanımında faydalanılan çok sayıda aparat ele geçirilmiştir.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen planlı çalışmalar kapsamında uyuşturucu ve uyarıcı madde kullandıkları tespit edilen ve değişik tarihlerde delillendirme amaçlı yapılan 16 ayrı yakalama olayında 30 şahıs hakkında işlem başlatılmıştır.

Haklarında işlem yapılan bu şahıslardan çoğunluğu satışa hazır vaziyette yaklaşık olarak 200 paketlik ve birer kullanımlık eroin maddesi ile uyuşturucu madde kullanımında faydalanılan çok sayıda aparat ele geçirilmiştir.

Ekiplerimizce 18/11/2015 günü uyuşturucu madde satışı yaptıkları tespit edilen şahıslara yönelik yapılan eş zamanlı operasyonlar ile 5 şahıs yakalanmıştır.

Haklarında yapılan işlemlerin ardından yakalanan 5 şahıs 19 Kasım 2015 Perşembe günü mevcutlu olarak adli mercilerce sevk edilmiş olup, İ.K., B.Ç, İ.Ö., M.S. ve U.E.G. isimli şahıslar  çıkarıldıkları adli mercilerce TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmişlerdir.

Emniyet Müdürlüğümüzce ilimizde uyuşturucu veya uyarıcı maddenin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak operasyonlarımız kararlıkla devam edecektir.

 

 

Bu haber 605 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...