Hayırseverlere Plaket

25 Kasım 2015 14:12

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine katkıda bulunan hayırseverlere, yardımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Tolga Atay, Hastane Başmüdürü Mehmet Uygur, hastaneye bağışta bulunan Selma Gökkaya, Zeynep Sayılı, Gülşah Tekşam ve Ramazan Söben’in katıldığı plaket töreni öncesi konuşma yapan Başhekim Yıldırım, sağlık alanına yapılan yardımların önemli olduğunu ifade ederek, “Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi hepimizin. Yapılan en küçük bir katkı bile bir insanın hayatında önemli ölçüde güzelliklere vesile oluyor. Hastalarımız sizlerin de sayesinde daha donanımlı bir hastanede tedavi olma imkanı buluyor. Yardımlarınızla bir insanın iyileşmesine vesile oluyorsunuz. Bizler için çok önemli olan bu katkılarınız herkese büyük bir örnek teşkil etmekte. Maddi manevi katkılarınızdan dolayı sizlere tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

Hastaneye bağışta bulunan Eczacı Selma Gökkaya, “İnsan hayatında doğarken de yaşlandığında da hastanelere muhtaçtır. Hastaneler bizim için çok önemli o yüzden desteklemeliyiz. Böylesine büyük ve kapsamlı bir hastaneye Isparta ve bölge halkı için büyük nimet. Toplum olarak daha çok katkıda bulunarak hastanelerimize sahip çıkmalıyız. Isparta’nın bu konuda çok güçlü olduğunu biliyorum. Isparta halkımız ve çok değerli iş adamlarımız buradan onlara sesleniyorum sağlığa yapılan yardım her şeyin önünde geliyor. Her an ihtiyacımız olabileceğini düşünerek yapacağımız bağışlarda hastaneleri ön planda tutalım.” dedi.

Bir diğer bağışçı Zeynep Sayılı ise, “Bu hastane her şeye değer. Sizlerden bunun karşılığını Isparta ve bölge halkı olarak fazlasıyla alıyoruz. Sağlık alanında her türlü hizmetin verildiği SDÜ Hastanesi bizim için çok önemli. Donanımı ve alt yapısıyla en iyi hizmeti veren SDÜ hastanesi sayesinde hastalarımızı il dışındaki merkezlere götürmek zorunda kalmıyoruz.” diye konuştu.

Bağışçı firma Numil Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. adına konuşan Gülşah Teşkam da “Bazı şeyler vardır ki değeri parayla ölçülemez. Numil Gıda olarak bizlerin ve diğer yardımseverlerin yaptığı bu yardımların örnek teşkil etmesini diliyorum. Bu tür desteklerin daimi olması gerekir çünkü sağlık sektörü sürekli yenilenen bir sektör. Hepimiz birer kişinin elinden tutsak, büyük ölçüde ihtiyaçların üstesinden gelmiş oluruz. Vesile olduğunuz için bizler sizlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

Hastanemize bağışta bulunan bir diğer yardımsever Kapriss Dilek Mobilya Sahibi Ramazan Söben de “Bir insanın sağlığına kavuşmasına vesile olmak bizim için en büyük mutluluktur. Bu davranışımız örnek olur ve bu tür yardımlar daha da çoğalır. Allah tüm hastalarımıza acil şifalar versin." dedi.

Daha sonra bağış yapan yardımseverlere hastane yönetimi tarafından plaket takdim edildi.

 

Bu haber 711 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...