“Fedakâr Öğretmenlerimizin günü kutlu olsun”

25 Kasım 2015 14:27

Vali Vahdettin Özkan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Özkan’ın mesajı şöyle: “Milli kalkınmamızın temel dayanağı olan eğitim ve öğretim faaliyeti, siz değerli öğretmenlerimizin bilgeliği ve fedakârlığıyla gelişip güçlenmektedir. Milletimizin kendi geleceğinden emin olmasının güvencesi; öğretmenlerimizin yeni nesilleri yaşama hazırlama konusunda gösterdiği sorumluluk ve çok yönlü becerilerdir.

Baş Öğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “ Öğretmenler Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır. ” Sözüyle öğretmenlerimize ne kadar önemli ve ulvi bir görev düştüğünü daha iyi anlıyoruz. Bizler de bu bilinçle hareket ederek değerli öğretmenlerimizin kutsal görevlerini daha rahat ve verimli yerine getirmelerini sağlamak için, gayretlerimizi artırarak devam ettirmeliyiz.

Ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine ulaştırma gayretinde olan, geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızın yeteneklerini geliştirmelerine rehberlik ederek, istikbale hazırlayan fedakâr öğretmenlerimizin, Öğretmenler Gününü en içten duygularımla kutluyorum”.

                

Bu haber 608 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...