Belediyenin araç filosuna takviye

25 Kasım 2015 14:28

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın zamanında yenilenen ve sayıları 215’i bulan araçlara yenileri eklendi. Su Kanalizasyon İşleri, Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Mezbaha işlerinde kullanılmak üzere yeni araçlar devreye girdi. Araçların toplam maliyeti ise 650 bin lira.

Isparta Belediyesi hizmetlerinin aksamadan devam etmesi için Başkan Günaydın, her geçen gün araç filosunu genişletiyor. Zamanı en büyük değer olarak gören Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kendi dönemi içerisinde hizmetlerin aksamadan ve en üst seviyede gerçekleştirilmesi amacıyla belediyenin araç filosuna 215 adet araç kazandırdı. Son olarak da belediyenin çeşitli müdürlüklerinde kullanılmak üzere 5 ayrı araç alındı. Yeni araçları inceleyen ve tanıtımını gerçekleştiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, özellikle altyapı ve asfalt işleri için alınan araçların bir yıl içerisinde kendisini amorti ettiğini söyledi. Günaydın, “Bugün yine önemli hizmetlerimizin devam etmesi için eksik gördüğümüz araçlarımızı aldık. 2 adet tırımız vardı. Bunlardan birisi yıprandı ve aksamalar oluyordu, dorsesiyle bu aracımızı kazandırdık. Böylelikle büyük iş makinelerimizin zamanında ve en hızlı bir şekilde bir yerden bir yere nakillerini daha hızlı bir şekilde gerçekleştireceğiz. Yine et taşıma kombine aracımız vardı. Esnafımıza daha hızlı ulaşım ve hizmet amacıyla bu aracımıza bir araç daha kattık.  Park bahçelerimiz 24 saat esasına göre sulama işlerini gerçekleştiriyor. 14 adet sulama tankerimiz bulunuyor ve bu araçlarımızda yer yer yetmiyordu. Bu araçlarımıza ilave olarak biri büyük, birisi de küçük olmak üzere sulama tankerini filomuza katmış olduk. Böylelikle küçük aracımızla da manevra zorluğu çekilen noktalara ulaşım daha rahatlıkla yapılabilecek. Yine Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’müz 24 saat esasına göre hizmet veren birimlerimizden birisi. Bu müdürlüğümüzde de arızalara daha hızlı ulaşım ve sorunların giderilmesi amacıyla çift kabinli, kasalı yeni bir araç daha aldık. Bu araçlarımızı bugün filomuza dahil etmiş ve halkımızın hizmetine sunmuş oluyoruz” dedi.

‘Isparta Belediyesi olarak hiçbir zaman, hiçbir yerde zaman kaybını sevmiyoruz’ diyen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Belediye başkanlığım döneminde onlarca araç ve iş makinesini belediyemize dolayısıyla halkımızın hizmetine kazandırmış olduk. Hizmetlerimizde bir dakika dahi kaybetmek istemiyoruz. Yeni araçlarımızın Isparta halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 669 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...