Arçelik yılın öğretmenini seçti

25 Kasım 2015 18:24

Arçelik ve Armağan Ticaret, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde işini aşkla yapan eğitimcileri unutmadı. Bu yıl ilk kez bayilerin işbirliği ile ‘Yılın Emekli Öğretmeni’ni ödüllendirdi.

Arçelik, yıllarca eğitime gönül vermiş ve binlerce öğrenci yetiştirerek emekli olmuş öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde unutmadı. Isparta’da Armağan Ticaret işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte ‘Yılın Emekli Öğretmeni’ seçilen Ali Altın’a verdiği emeklerin çok küçük bir karşılığı olarak Arçelik 42” LED TV hediye edildi.

Öğretmen, Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü ve Armağan Ticaret’in ortak çalışması ile sosyal sorumluluk projelerinde yer almaları, geçmiş mesleki başarıları ve kısıtlı kaynaklarla zor şartlarda görevini yerine getirme kriterlerine göre değerlendirilerek belirlendi.

Armağan Ticaret tarafından düzenlenen ödül töreninde, belirlenen öğretmenimize ödül sertifikasını İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Yıldırım tarafından takdim edildi. Yeni nesillerin gelişmesinde çok önemli rol oynayan öğretmenlerin ödüllendirildiği etkinlik gelecek yıllarda da devam edecek.

 

 

Bu haber 731 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...