Tarım Fuarında TKDK Standına yoğun ilgi

30 Kasım 2015 18:11

Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörlüğü “11. Isparta Tarım Fuarı”nda stant açtı.

Resmi kurum amirleri, yetkililer ve yerel halktan oldukça yoğun bir katılımın olduğu fuarda TKDK Standı da, çevre il ve ilçelerden geniş bir halk kitlesinin de yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Fuarda hazır bulunan TKDK Isparta İl Koordinatörlüğü tarafından desteklenmiş en büyük, TKDK' nın ve Isparta'nın en genç yatırımcısına  Isparta Valisi Özkan gerçekleştirmiş oldukları yatırım için plaket verdi.

Fuarda tarım ve hayvancılık sektörünün hemen her alanında kaliteli ve yüksek verimli üretime dönük ihtiyaç duyulan çok çeşitli girdiler, alet-ekipman ve diğer teknolojik ürünlerin sergilendiği ve bilgi-yoğun bir etkileşimin olduğu gözlemlendi.

İl Koordinatörlüğü de gerek IPARD-I programındaki uygulama başarılarını sayısal verilerle ve gerekse yeni dönemde uygulanacak olan IPARD-II programı hedef ve başvuru şartlarını, potansiyel faydalanıcılara ve muhtelif başvuru sahiplerine aktardı. Bu konular ile ilgili olarak hazırlanan basılı kaynak dokümanlar ile diğer tanıtım materyallerinin ilgililere sunumu gerçekleştirildi. İl Koordinatörlüğün faaliyetlerinin etkin ve yoğun bir şekilde tanıtımı yapıldı. TKDK Koordinatörlüğü standına oldukça yoğun bir ilginin olduğu gözlendi.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Denizli ve Uşak İl Koordinatörleri de İl Koordinatörlüğünün davetlisi olarak fuara katıldı.

Bu haber 669 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...