MERKO 6’nci Şubesini Gazi Kemal mahallesinde açtı

4 Aralık 2015 18:18

Merko AVM, 6. şubesini Gazi Kemal Mahallesi’nde hizmete açtı. Merko Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir, rekabet şartları içerisinde şubeleşmeye devam edeceklerini belirtti.

Isparta Merkez Tüketim Kooperatifi(MERKO), 45’inci yılını kutlarken, bir yandan da şube sayısını artırmaya devam ediyor. Merko, dün Gazi Kemal Mahallesi 1302 Sokak’ta 6’ncı şubesini dualarla hizmete açtı. Açılışa Vali Yardımcısı İsmail Akman, Merko Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleriyle davetliler katıldı.

Merko Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir, 2015 yılında aldıkları şube artırma kararı doğrultusunda 6’ncı şubeyi hizmete sunduklarını ifade ederek, “Merko, Isparta’da 45. Yılını doldurdu. Kısmet olursa Çünür tarafında bir şube daha açmayı düşünüyoruz. Valilik arkasındaki yeri boşaltacağız. Oradaki mağazayı Çünür’e taşıyacağız.

Merko olarak tüm Ispartalıların yok zamanında yanında bulunduk. O yokluk, kıtlık yıllarında millet karaborsa satarken, biz rafın altından çıkarıp satmadık, rafa koyduk sattık. Vatandaş o yüzden Merko’yu takdir ediyorum. Fiyatlarımız da çok uygun. Vatandaşlarımıza bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Öte yandan geçen yılın aynı dönemine göre Merko’nun yüzde 35 büyüme gösterdiğini kaydeden Özdemir, şunları söyledi: “Merko bir hizmet kuruluşu olarak aynı zamanda 28 olan çalışan sayısını bugün itibariyle mağaza içi tedarikçilerle birlikte 57’ye çıkarmıştır.

Çok ortaklı kurumumuzun en önemli özelliği Isparta’mızda birlik ve beraberlik içerisinde iktisadi ve sosyal açıdan nelerin başarılabileceğinin en önemli göstergesi Merko’dur. Elbette bu kurumun kuruluşunda emeği geçen tüm değerli yönetim kurulu başkanlarımıza ve Merko’nun bugüne gelmesinde her zaman bir çalışandan ziyade evlatlarımız gördüğümüz Merko personeline teşekkür ediyorum.”

Vali Yardımcısı İsmail Akman da Merko’nun neredeyse yarım asıra yaklaşan Isparta’nın tarihi bir kuruluşu olduğunu ifade ederek, “Ispartalılara hizmet için kurulmuş güzel bir teşebbüs. İnsanlarımızın yaşam standartları artıyor. Dolayısıyla insanlarımıza sağlıklı bir zincirle en doğru, en ucuz şartlarla hizmet vermek, yatırım sunmak çok önemli. artık ciddi bir rekabet içerisinde iyi olan, kendisini sevdiren, iyiyi sunabilen kuruluşlar dimdik ayakta kalacak. Merko, 6’ıncı şubesini açıyor. Daha da yeni şubeler açarak halkın ayağına gidecek” dedi.

Konuşmaların ardından edilen duanın ardından Vali Yardımcısı İsmail Akman, Merko’nun 6. Şubesinin açılış kurdelesini kesti. Daha sonra davetliler hep birlikte mağazayı gezdi.

Bu haber 820 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...