“Isparta bu makamı fazlasıyla hak etti”

4 Aralık 2015 18:35

AK Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Basın Kulübü ve Ne Var Ne Yok Programı ortak canlı yayınına konuk oldu. Yapılan görevlendirmeyi değerlendiren Milletvekili Bilgiç, “Bu makam bana değil Isparta’ya verilmiştir. Isparta bu makamı fazlasıyla hak etmiştir” diye konuştu.

Gazeteciler Mehmet Erçakır ve Soner Toros’un hazırlayıp sunduğu Basın Kulübü ile Şakir Aksöz’ün sunduğu Ne Var Ne Yok ortak canlı yayın programına konuk olan Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç önemli açıklamalarda bulundu.

TBMM Plan ve Bütçe Başkanlığı görevini değerlendiren Milletvekili Bilgiç, “Bu makam belki benim şahsıma tevdi edilmiş gibi görünebilir. Ben 8 yıldır Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görev yapıyorum. Bu makam Isparta’ya verilmiştir ve Isparta bunu fazlasıyla hak etmiştir. Böyle bir komisyonun başkanlığını tarihinde ilk kez Isparta’ya verilmesi de benim için bir gurur meselesidir. Biz halkımızın bize vermiş olduğu yetkiyi kullandık. Gece gündüz demeden bazen günde 27 saat çalışma süreleriyle bu noktaya geldik. Bir kez daha söylüyorum bu makam benim makamım değil. Artık bu görevlendirmeden sonra AK Parti Isparta’ya nasıl bakıyor gibi eleştiriler de son bulmuş olacak” diye konuştu. Milletvekili Bilgiç, “Bizim bu komisyon başkanlığı için önümüzde 4 yılımız var. Hepimiz çok yorgunuz. Arka arkaya seçimlerden çıkarak geldik. Son derece tartışmalı bir 2 seneyi geçirdik. Şimdi önümüzde 4 yıllık seçimsiz bir dönem var. Bizim bunu iyi değerlendirmemiz gerekiyor Isparta için. Bütün kurumlar olarak. Bizim hep beraber topyekûn bir birlikteliğe imza atmamız gerek. Elele vermemiz ve proje üretmemiz gerekiyor.”

İLK O İSİM ARADI

Milletvekili Bilgiç, kendisini telefonla arayarak hayırlı olsun temennilerinde bulunan herkese teşekkür etti. Kendisini Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı olarak görevlendirilmesinin hemen ardından 30 dakika gibi kısa bir süre sonra arayan kişinin Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın olduğunu söyledi. Milletvekili Bilgiç, "Diğer milletvekillerimiz İrfan Bakır ve Nuri Okutan beyler aradılar. MHP İl Başkanı İsa Yalçın Bey aradı. Ancak görevlendirmem belli olduktan çok kısa bir süre sonra beni ilk arayan kişi Sayın Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın Bey idi. Herkese çok teşekkür ediyorum. Artık kısır çekişmeleri bir tarafa bırakarak bu 4 seneyi iyi değerlendirmemiz gerekiyor.

 

 

Bu haber 714 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...