“Başarı yolundaki basamakları emin ve kararlı adımlarla atıyoruz”

4 Aralık 2015 18:46

Dershanelerin özel okula dönüşümünü başarı ile tamamlayan Birey Dershanesi ‘Boğaziçi Koleji’ olarak eğitimine devam ediyor.

Halıkent Mahallesi Ayazmana Yolu üzerinde Boğaziçi Ortaokulu olarak eğitimini sürdüren Okulun yöneticileri dün bir basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerle bir araya geldiler.

Okul Müdürü Atiye Kılıçarslan başta olmak üzere okulun diğer yöneticilerinin katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Müdür Kılıçarslan şunları söyledi; “Okulumuzu açtıktan sonraki süreçte siz değerli basın mensupları ile ilk defa bir araya geliyoruz. Bundan dolayı son derece mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Diğer okullardaki öğrencinin merkezde olduğu yönündeki ağırlıklı imajını silmeye çalışıyoruz. Öğrenci merkez olamaz. Öğrenciyi merkeze öğretmen alır. Öğretmen öğrencinin çerçevesini çizer ve öğrenci o istikamette yürür. Biz katalizörüz. Biz öğrencinin bir basamak elimize geçiyor, biz bu basamakta öğrenciye ne kadar katkımız olur, onun donanımını sağlarsa, öğrenci mezun olduğunda bize teşekkür edecektir.

Öğrenci şuanda bize teşekkür edemez. Şuan bunu öğrenci göremez. Yaptığımız çalışmalarda bizim davranışımız öğrencilere biraz tuhaf gelebilir ama şuanda çok iyi bir mesafedeyiz. En güzeli mahalleyi kucakladık. Mahalleyi kucaklayan özel okul formatındayız ki, bu da çok iyi bir aşama bizim için. Özel okulların kalburüstü kesimi kucaklayan bir kesimi vardır. Biz onu da yıktık. Isparta’ya inşallah güzel hizmetler edeceğiz. Birey Dershanesi’nden dönüşen Okulumuzun son derece güçlü bir kadrosu var. O kadroyla birlikte yürüyoruz” dedi. 

Yaptıkları çalışmalar ve durumları hakkında da açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Atiye Kılıçarslan, konuşmasının devamında; “ Öğrenme - öğretme sürecinin sadece öğrenci ile sınırlı olmadığını bilen kurumumuz, velilerimiz ve diğer eğitim paydaşlarıyla da bu uzun ve meşakkatli yolda görüş alışverişinde bulunup, atılması gereken adımları daha sağlam atmış ve karşılaşılabilecek sorunlara önceden müdahaleyle önleyici hizmette bulunmuştur. Başarı yolundaki basamakları emin ve kararlı adımlarla atan kurumumuz en kısa zamanda binlerce öğrencisini Türkiye’nin tercihte önde gelen bölümlerini kazanır duruma getirecektir.

Kurumumuz; 2014 - 2015 Eğitim - Öğretim Yılında Milli Eğitim Bakanlığının belirlenen dönüşüm programına alınarak 2015 - 2016 Eğitim - Öğretim Yılından itibaren Özel Isparta Boğaziçi Anadolu Lisesi ile Özel Isparta Boğaziçi Ortaokulu olarak Isparta’da eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir” dedi.

 

Bu haber 741 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...