Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne yeni hizmet binası yapılacak

8 Aralık 2015 17:53

Yıllardır Hastane Caddesi ve Çocuk Yuvası yerleşkesinde hizmet veren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yeni hizmet binasına kavuşuyor. İl Müdürü Yakup Kütük, projesi hazırlanan binanın ihalesinin 10 Aralık tarihinde yapılacağını bildirdi. Söz konusu binanın 2 yıl içinde tamamlanması planlanıyor.

Mevcut hizmet verdikleri yerin yetersizliği ve eski yapı olması nedeniyle zor şartlar altında hizmet vermenin gayreti içinde olduklarını ifade eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük, yeni hizmet binasının yapılmasıyla daha refah bir çalışma ortamına kavuşacaklarını söyledi.

İHALE 10 ARALIK’TA

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Isparta İl Müdürlüğü hizmet binası yapımı için somut adım attı. Aile Bakanlığı’ndan sağlanan ödenek doğrultusunda İl Müdürlüğü hizmet binası için 10 Aralık’ta ihale yapılacak. Kapatılan Çocuk Yuvası’nın bulunduğu alan üzerinde yapılacak modern hizmet binasının uygulama ihalesini İl Özel İdaresi gerçekleştirecek. Isparta’ya bu yatırımın kazandırılmasında büyük mücadele veren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük, hizmet binasının 2 yılda tamamlanacağını ve çok zengin işleve sahip olacağını söyledi.

 

Bu haber 646 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...