HEM 2 ayda 400 kurs açtı

8 Aralık 2015 17:54

Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu, Eylül ve Aralık ayı verilerini açıkladı.

Açıklanan verilere göre Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından 2 ayda 400 kurs açıldı. Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu, Isparta’da adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Vatandaşların meslek sahibi olmaları konusunda açılan kurslar, vatandaşların oldukça dikkatini çekiyor. Deneyimli kurs öğretmenleri ile açılan kurslarda meslek edinen binlerce kişi oldu.

Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu, 2 ay gibi kısa bir sürede, 400 kurs açarak önemli başarıya imza attı. 2 Ayda açılan 400 kursa yaklaşık 7 bin kişi katıldı. Ayrıca İŞKUR işbirliği ile yaptığı çalışmalar kapsamında kursiyerlerin de gün geçtikçe arttığı açıklandı.

Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu, 2 aylık bir süre içerisinde 400 kurs açarak önemli başarıya imza attı. Bu kurslara yaklaşık 7 bin kursiyer katıldı. Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu, 1 Eylül’den bu yana yaklaşık 7 bin kursiyer ile 400 kurs açtı. İŞKUR işbirliği ile kurslardaki katılımcıların da arttığını dile getiren Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu yetkilileri, kursiyerlerin en çok mesleki eğitim kurslarına ilgi gösterdiğini belirtti.

 

Bu haber 652 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...