Sev – Pa’dan Aşure Köşesi

23 Kasım 2012 10:41

Sev – Pa Gıda Pazarlama Limited Şirketi, geçtiğimiz günlerde başlayan ‘Aşure Ayı’ münasebetiyle indirimli malzeme satışına başladı. Şirket sahibi Mustafa Savlu, bu konuda işyerinin önüne özel olarak ‘Aşure Köşesi’ açtıklarını söyledi.

Sağlık İl Müdürlüğü karşısında hizmet veren ve zaman zaman müşterilerine yönelik kampanyalar yaparak indirimler uygulayan Sev – Pa Gıda Pazarlama Limited Şirketi yeni bir uygulama daha başlattı. Söz konusu uygulama ile ilgili olarak bir açıklama yapan Sev – Pa Gıda Pazarlama Limited Şirketi Sahibi Mustafa Savlu; “Bilindiği gibi ‘Şehrullahi'l-Muharrem’ olarak meşhur olan, yani ‘Allah'ın ayı Muharrem’ olarak bilinen Muharrem ayı 15 Kasım 2012 tarihi itibariyle başladı. Bu ay, İlahi bereket ve feyzin, Rabbani ihsan ve keremin coştuğu ve bollaştığı bir aydır.

Allah'ın ayı, günü ve yılı olmaz, ancak Allah'ın rahmetine ermenin önemli bir fırsatı olduğu için Peygamberimiz tarafından bu şekilde ifade edilmiştir. Âşura Günü ise Muharrem'in 10. günüdür. Âşura Gününün Allah katında ayrı bir yeri vardır. Bugünde Cenâb-ı Hak on peygamberine on çeşit ikramda bulunmuş ve kudsiyetini arttırmıştır. Bu günlerde oruç tutmak çok faziletlidir. 

Bizde, bu doğrultuda müşterilerimize yönelik günün anlam ve önemine binaen Türk milleti olarak bizim yüzyıllarca atalarımızdan bu yana gelen gelenek ve göreneklerimiz üzerine bu ayda Aşure yemeği yaparak dostlara dağıtılır. İşte bu durumu dikkate alarak bizde Alışveriş Merkezimizde Arşure yemeğinin yapımında kullanılan tüm malzemelerin bulunduğu ‘Aşure Köşesi’ oluşturduk. Vatandaşlarımız merkezimize geldiklerinde malzemeleri bulabilmek için tüm vitrinleri gezmek yerine bu köşeden rahatlıkla görüp alabileceklerdir” dedi.

Sev – Pa Gıda Pazarlama Limited Şirketi Sahibi Mustafa Savlu, bu doğrultuda işyerinin önüne ‘Aşure Ayınız Mübarek Olsun’ yazılı pankart astıklarını sözlerine ekledi.

 

 

Bu haber 1055 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...