“İnşaatın temeli bir an önce atılsın..”

12 Aralık 2015 10:13

Vali Vahdettin Özkan, İl Özel İdaresi arazisine yapılacak olan 5 bin kişilik öğrenci yurt bölgesinde incelemelerde bulundu. Vali Özkan fizibilite çalışmalarının biran önce bitirilip, inşaat temelinin atılması talimatını verdi.

Öğrenci sayısı 80 bin civarına yaklaşan Süleyman Demirel Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilerin barınma sorununu büyük ölçüde  çözecek olan 5 bin kişilik yurt arazisinde Vali Vahdettin Özkan incelemelerde bulundu.

YAPIM AŞAMASI İLE İLGİLİ BİLGİ ALDI

Vali Vahdettin Özkan, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mehmet Saltan, Vali Yardımcısı Metin Demirel, İl Özel İdaresi yetkilileri ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkililerinin de hazır bulunduğu incelemede yurdun yapım aşaması ile ilgili bilgi aldı.

ÖĞRENCİLERE BÜYÜK AVANTAJ SAĞLAYACAK

Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait olan ve üniversiteye çok yakın bir mesafede olan arazide yapılması planlanan 5000 kişilik yurt, barınma sorunu bulunan üniversite öğrencilerine büyük avantaj sağlayacak.

İNŞAATIN BİRAN ÖNCE BAŞLAMASI TALİMATINI VERDİ

Vali Özkan inceleme sırasında hazır bulunan yetkililere,  üniversite öğrencilerine büyük faydası olacak olan yurt yapımının hızlandırılması ve konunun hassasiyetle takip edilmesi talimatını verdi. 

Bu haber 553 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...