26 suçtan aranan şahıs yakalandı

12 Aralık 2015 10:19

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından, geçtiğimiz günlerde Isparta Şehirlerarası Otogarı çevresinde şüpheli ve alkollü bir şahıs bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine intikal ederek gerekli incelemeleri yapıldı.

Yapılan duyuruda; “Üzerinde kimlik belgesi bulunmayan ve alkollü olduğu anlaşılan 40 yaşlarındaki erkek şahsın beyanları doğrultusunda yapılan incelemeler neticesinde Ö.K. isimli şahıs olduğu, hakkında “Dolandırıcılık, Hakaret, Tehdit, Hırsızlık, Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması, Kişilerin Huzur ve Sükûnunu Bozma, Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma, Taşıma veya Bulundurma” gibi çeşitli suçlardan dolayı farklı mahkemelerce 26 ayrı “Yakalama Emri”, 3 Yıl kesinleşmiş hapis cezası ve 12.480 TL Adli Para Cezası bulunduğu anlaşılmıştır.

Hükümlü Ö.K. isimli şahıs hakkında Asayiş Şube Müdürlüğümüzce gerekli işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli makamlarca TUTUKLANAN şahıs cezaevine gönderilmiştir.

Emniyet Müdürlüğümüzce suç faillerinin tespiti ve işlemiş oldukları suçlar sebebi ile aranan şahısların yakalanması amacıyla çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir” denildi.

Bu haber 654 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...