“Bayrağı daha yukarılara taşıyacağız”

12 Aralık 2015 10:24

CHP Merkez İlçe kongresinde güven oyu alarak  Başkanlığa seçilen Talimdar Üzümcü, yönetim kurulu üyelerini basına ve kamuoyuna tanıttı.

Dün parti binasında düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Talimdar Üzümcü, yapılan kongre ile partisinde umut ve heyecanı gördüklerini belirterek daha da örgütlü, planlı paylaşımcı bir örgütlenme yapısıyla bayrağı Isparta’da daha yukarılara taşıyacaklarını ifade etti.

“CHP’DE UMUT VAR”

Başkan Üzümcü konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bildiğiniz gibi 6 Aralık 2015 günü yapmış olduğumuz Isparta Merkez İlçe Kongresinde CHP’ye yakışır bir kongre süreci yaşadık. Bu süreçte partiye heyecan katan tüm adaylarımızı ve partililerimizin büyüklerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu kongrede gördüğümüz şuydu. CHP’de umut var, heyecan var. Geleceğin izleri var. Ben bunu gördüm.

“SANCAĞI YÜKSELTECEĞİZ”

Bu güzel izleri birlikte yaşamak ve yaşatmak için ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bu CHP’nin Merkez İlçe Başkanlığı’na talip oldum. Talip olmamızın temel sebebi, biz bir atama yönetimiyiz. Atama yönetimi diye merkezde kıyasıya eleştirildik. Bir takım haksız ithamlara maruz kaldık. Bu sancağı yükselteceğiz. Çalışmalarımızı yükselteceğiz. Daha da örgütlü, planlı paylaşımcı bir örgütlenme yapısıyla bu bayrağı Isparta’da taşıyacağız. Hiç kimse umutsuzluğa düşmesin. Hiç kimse karamsarlığa düşmesin.

“SEÇİM BİLDİRGEMİZİ VE VAATLERİMİZİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”

CHP’nin 6 okunda bu ışığı, bu rüzgarı, bu heyecanı buluyoruz, bu heyecanı yaratmaya mecburuz. Bu heyecanı yaratırken de değerli yönetim kurulu arkadaşlarım çok ciddi bir göreve talip olduğunun bilincindeler. Bu bilinçde hiçbir partilimiz tereddüt etmesin. CHP’nin sancağı emin ellerde. Bundan tereddüt eden arkadaşlarımız varsa onlara her zaman kapımız açık. Her dönemde, her saatte kendimizi ifade ederiz, kendimizi tanıtırız. Biz burada sadece CHP’nin profilini taşıyabilecek, açılımını, vizyonunu kamuoyuna aktarabilecek, anlatabilecek değerli şahsiyetler ve kişilerle yola çıktık. Bunu yapmak istiyoruz. Artık sığ, basit yöntemlerle partimizi genişletme, büyütme olmuyor. Söylemimizi değiştireceğiz. Seçim bildirgelerimizi vaatlerimizi değiştireceğiz. Onlarla diyaloglarımızı daha farklı kılacağız.

“PARTİ OKULUNU HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Yerinden propaganda değil de, sokak yerinde partimizin karşısında olan diğer seçmenlerimizin yerinde örgütlenmesi, yerinde kendimizi anlatmaya gideceğiz.  Bu tarla olur, bahçe olur, çoban olur. Buralara gideceğiz. Kendimizi oralarda ifade edeceğiz. Bizim buraya gelmemizi değil. Sonra bu çalışmaları yaparken. Mutlak suretle parti okulunu hayata geçirip ve bu parti okulunda diğer arkadaşlarımızın da ifade ettiği gibi siyasi akademi görevi gören parti okulumuzu da katacağız ve buradaki siyasi bilinci yükseltip halkımıza öyle gideceğiz.

“DESTEK İSTİYORUZ”

Ağzımızdan spontane çıkan bilgilerle değil, düşündüğümüz, tasarladığımız ve seçim bildirgelerimizde, halkın yanında olan konuşmalarımızla halka sesleneceğiz. Eğer böyle yapmazsak başarı elde edemeyiz. Sokak örgütlenmesi, mahalle örgütlenmesi, apartman örgütlenmesini hayata geçireceğiz. Bunu yapamazsak boşuna yönetici olmuş oluruz. Bakın sandık çevresi sorumlusu, mahalle temsilcisi, mahalle temsilci kurulu bunların hepsini birlikte kendi mahallesinde siyasi çalışmayı yapmak zorunda. Bunları yapamadığı taktirde bu partide görev almamız bir anlam ifade etmez. Bütün bu duygularla diyorum ki, biz bunu yapacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Herkesin bize destek vermesini istiyoruz.

“UZUN VADEDE SEÇİM SÜRECİNE GİDEN YOLDA ÇALIŞACAĞIZ”

Gençlik Kolları, Kadın Kolları, mahallelerdeki temsilciliklerimiz, sandık bölgesi sorumlularımız, sandık sorumlularımız, müşahitlerimiz ve bina sorumlularımız şimdiden belli olmak suretiyle hepsinin bu alanda uzun vadede seçim sürecine giden yolda birlikte çalışacağız. Herkes biliyor ki en kısa zamanda bir referandum olabileceğini tahmin ediyoruz. Bu referanduma da bu çalışmaların bir çoğunu yapmamız gerekiyor”.

YENİ YÖNETİM KURULU

Başkan:  Talimdar Üzümcü,

Yönetim Kurulu Üyeleri (Asil):

Zühtü Altıntaş,

Yaşar Ali Balcı,

Hatice Çetin,

Mehmet Çiftçi,

Zeynep Diktaş,

Mustafa Ermağan,

Fahri Elmalı,

Fulya Kaplan,

Fatih Karakoç,

Veysel Kılıç,

Ahmet Işıldak,

Taci Öztürk,

Meral Saraç,

Hamdi Sayımlı,

 Zübeyde Silleli,

Halil İbrahim Ünver,

 

(Yedek):

Sevgi Şimşek,

Hülya Koçyiğit,

Nebi Akın,

Ali Turgut,

Ceyhan Ata,

Hasan Bayka,

Burak Akşahin,

Niyazi Akçay,

Kazım Çelik,

Mubin Kurt,

Muharrem Köylü,

Ramazan Zengin,

Selman Aşık,

Kudret Akın.

Bu haber 837 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...