‘Yakma, Yıkma, Yaşat Fotoğraf Sergisi’ açıldı

15 Aralık 2015 17:55

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Mimarlar Odası Isparta Temsilciliği’nde ‘Yakma, Yıkma, Yaşat’ konulu Fotoğraf Sergisi’nin açılışına katıldı. Gülsen Çelik, Tuğba Nur Erdil ve Gülnur Taş’ın eserlerinden oluşan fotoğraf sergisinde Isparta’nın eski evlerinden oluşan görseller yer alıyor.

Mimarlar Odası Sergi Salonu’nda Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın tarafından kurdelesi kesilerek açılan sergi 31 Aralık 2015 tarihine kadar açık kalacak.

Fotoğraf sergisi açılışında konuşan Mimarlar Odası Başkanı Zafer Sağlam, “Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın bugün bizi kırmayıp açılışımıza geldiler. Isparta’nın kaybedilmiş değerlerini, unutulmuş hafızasını, yapılarımız üzerinden tekrar hatırlamak adına değerli meslektaşlarımızın emek vererek hazırladıkları Fotoğraf Sergisi’nin bugün açılışını gerçekleştiriyoruz. Tüm konuklarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kendisi de bir mimar olan ve meslektaşlarıyla bir araya gelmekten dolayı memnuniyet duyduğunu aktaran Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, “Bugün güzel bir sergimizin açılışını yaptık. Bugün kaybettiğimiz veya mevcutta var olan eski evlerimizi burada hatırlamış olacağız. Meslektaşlarımızla bir arada olmak bize memnuniyet veriyor. Oda başkanımız ve yönetimini çok değerli buluyorum. Isparta Belediyesi olarak arkadaşlarımızın tekliflerini, düşüncelerini saygıyla karşılıyorum ve yapmak istediklerine her zaman açığız. Bizde belediye ve şahsım olarak her zaman odamızın destekçisiyim. Uyum içinde çalışan bir odamız var. Bu sergiden dolayı oda başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bu çalışmaların ilerleyen dönemde de devam etmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber 659 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...