MHP Teşkilatı Osman Gazi Aksoy ‘u andı

19 Aralık 2015 12:38

MHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz, 21. Dönem MHP Milletvekili olan Osman Gazi Aksoy’un vefatının 2’nci yılı dolayısıyla anma mesajı yayınladı. Yılmaz’ın mesajı şöyle: “ 21. Dönem Isparta Milletvekili  Dr. Osman Gazi Aksoy 2014 yılı aralık ayında hastaneye hastalarına şifa dağıtmaya giderken geçirdiği kalp krizi sonucu hakka yürümüştür. Milliyetçi Ülkücü Hareketin çileli bir neferi gibi gece gündüz durmadan çalışan vefalı bir dost idi. Özellikle milletvekilliği döneminde Isparta’ya gelecek olan yatırımlar için adeta Bakanlık Bakanlık dolaşarak ilimize yatırımların gelmesine vesile olmuştur. Davası için hiçbir sorumluluktan kaçınmayan gönül dostunu kaybetmenin derin üzüntüsü ve acısını yaşamaktayız.

 Hocam ruhun şad, mekanın cennet olsun. Seni ne unuturuz nede unuttururuz. Sen yaptığın hizmetler ile gönlümüzde her zaman yaşayacaksın.

Osman Gazi Aksoy hocamın ebediyete intikalinin  2. Sene-i devriyesinde rahmet minnet ve şükran ile anıyor eş dost ve akrabalarına sabır ihsan ediyorum.

 

Bu haber 779 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...