ITKM’ de Müteahhide verilen süre doluyor

19 Aralık 2015 12:41

Isparta Belediyesi’nin ITKM’yi bitirmek için yüklenici firmaya tanıdığı süre 12 gün sonra doluyor. Şu anda ITKM’de 380 işçi inşaatı bitirmek için uğraşırken yapılaşmanın yüzde 95 oranında tamamlandığı bildirildi.

17 yıldır tamamlanamayan ITKM; Isparta Belediyesi’nin Ağustos ayında yüklenici firmaya yaptığı fesih ihbarnamesinin ardından kaldığı yerden yeniden başlamıştı. 380 şişçiyle devam eden çalışmalar yüzde 95 oranında tamamlanmış durumda. İşçilerin tamamı kalan ince işçilikleri bitirmeye çalışırken diğer taraftan da molozlar toplanıyor.

ITKM içerisinde bulunan 1500 kişilik camide de son aşamaya gelinmiş durumda. Ayrıca yine ITKM içerisinde bulunan 1500 araçlık otoparkta da çalışmalar devam ediyor. Otoparkın yönlendirme levhaları dışında bir eksiğini bulunmadığı öğrenildi.

Diğer taraftan yüklenici firmanın Antalya’daki AVM’sinin kiralama işlemini yapan yetkililer de Isparta’ya geldi. Kiralama şirketinin yetkilileri inşaat alanında incelemelerde bulunuyor. Bu arada belediyenin yüklenici firmaya verdiği sürenin bitmesine de 12 gün kaldı.

Bu haber 707 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...