TKDK, IPARD II 1.Çağrı Tanıtım Faaliyetlerine Yalvaç’ta başladı

30 Aralık 2015 18:50

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Isparta İl Koordinatörlüğü 18.12.2015 tarihinde  IPARD II 1.Başvuru Çağrı İlanı’na çıkılmasının ardından tanıtım faaliyetlerine Isparta’nın en büyük ilçesi olan Yalvaç’tan başladı. Tanıtım toplantısı Yalvaç Kaymakamı Sayın Dr. Ahmet Süheyl ÜÇER’ in ev sahipliğinde Yalvaç Öğretmenevinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Yalvaç Kaymakamı Sayın Dr. Ahmet Süheyl ÜÇER, Isparta Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cenk ŞÖLEN, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman ELMACI, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Nuri DİRİK, mahalle-civar köy muhtarları ve  çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantı kapsamında İl Koordinatörü Doç. Dr. Süleyman GÜLCÜ bugüne kadar Koordinatörlüğümüz aracılığıyla gerçekleştirilen projelerden bahsetti.

Proje Yönetim Birim Amiri Cihanşah ARSLAN IPARD II 1.Başvuru Çağrı İlanı kapsamında olan yatırımlar ve hibe miktarları, proje hazırlama-sunma ve faydalanıcıların bu süreçte dikkat etmeleri gereken hususlar ile ilgili sunum yaptı. Sunum sonrasında soru cevap kısmına geçildi ve vatandaşlarımızdan gelen sorulara cevap verildikten sonra tanıtım toplantısı sona erdi.

Bu haber 695 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...