Kasa hırsızları yakalandı

30 Aralık 2015 18:51

Gül Petek Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren bir işyerinde meydana gelen hırsızlık olayının failleri yakalandı.

Konu ile ilgili Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Gül Petek Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren bir işyerinde "Hırsızlık“ olayının meydana geldiği bilgisi verilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğümüz ekipleri tarafından olay yerinde gerekli incelemeler yapılarak olayın fail ya da faillerinin tespiti için gerekli çalışmalara başlanılmıştır.

Yapılan incelemede işyerindeki çelik kasanın kaynak makinası ile açılmış olduğu, içesinde bulunan tahmini değeri 12 – 15 bin TL arasındaki altın takı seti, değişik marka ve modellerde 4 adet laptop bilgisayar, 1 adet cep telefonu ile işyerine ait aracın kontak anahtarının çalınmış olduğu anlaşılmıştır.

Yapılan araştırma ve çalışmalar sırasında durumundan şüphelenilen Denizli ili plakalı bir araç incelemeye alınmış, içerisinde bulunan B.K. isimli şahsın çelişkili beyanlar vermesi ve araç içerisinde bulunan çuval içerisinde laptop bilgisayar görülmesi üzerine şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Bulunan bilgisayarın daha önce kasa hırsızlığı yapılan ve içerisinden çalınan laptop bilgisayarlardan biri olduğu anlaşılması üzerine şahsın alınan beyanında Gül Petek Sanayiinde bulunan işyerindeki kasa hırsızlığı olayının K.P., Y.S. ve S.K. isimli şahıslarla birlikte gerçekleştirdiklerini beyan etmiştir.

B.K. isimli şahsın kasa hırsızlığı olayını birlikte gerçekleştirdiklerini belirttiği şahısların yakalanması için yürütülen çalışmalar neticesinde K.P. isimli şahıs da yakalanarak avukatı yanında beyanı alınmış, şahıs önce suçunu kabul etmemiş ancak işyerine ait güvenlik kameralarında elinde laptop bilgisayarlar ile görünmekte olduğu tespit edilmesi üzerine suçunu kabul etmiş ve eşini telefonla arayarak ikametinde sakladığı işyerinden çalınmış olan bir adet laptop bilgisayar ile bir adet cep telefonu bulunarak teslim alınmış ve işyeri sahibine teslim edilmiştir.

Olayın diğer failleri olan S.K. ile Y.S. isimli şahıslarda yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılarak adli makamlara sevk edilmiş olup, B.K. ve K.P. isimli şahıslar TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmişlerdir” denildi.

Bu haber 582 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...