“Lisemizin kısa sürede marka olmasını istiyoruz”

30 Aralık 2015 18:56

ITSO’nun öncülüğünde Gül Petek Sanayi Sitesi’ne yaptırılan TOBB Teknik Meslek Lisesi’nin  Okul Müdürü Yaşar Akbay öğrencileri ile  Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı ve kooperatif yöneticileri meclis toplantısına teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.

                Isparta Ticaret ve Sanayi Odası aralık ayı meclis toplantısı yapıldı.   Meclis toplantısına, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteği ile Gül Petek Sanayi Sitesi’ne yaptıran TOBB Teknik Meslek Lisesi’nin Müdürü Yaşar Akbay ile Gül Petek Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı ile kooperatif yöneticileri teşekkür ziyaretinde bulunmak için katıldılar.

                Kooperatif Başkanı Boyacı, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen başta olmak üzere destek veren herkese teşekkür etti. Okulun Gül Petek Sanayi Sitesi’ne yapılmasının siteyi canlandırdığına dikkat çeken Boyacı, “Ticaret ve Sanayi Odamız Petek Sanayi Sitesi’ne büyük bir çaba harcayarak önemli bir eser kazandırdı. 24 derslikli okulumuz kısa bir süre içinde tamamlanarak eğitim öğretime başladı. Ben buradan okulumuzun yapılmasında büyük emeği olan Sayın Şükrü Başdeğirmen başta olmak üzere tüm ITSO yönetimi ve meclisine teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra okulumuzda 4 bölüm daha açılmasını istiyoruz. Bu bölümler itfaiye, uçak gövde bakım, kaporta ve boya bu bölümlerle ilgili de İl İstihdam Kurulu’ndan karar çıktı. Önümüzdeki günlerde bölümlerle ilgili sonuç gelecektir. Ama öğrencilerimizin geleceği ve sanayicilerimizin istihdam eksiğinin giderilmesi için bu bölümler çok önemli. Tüm bürokratlarımız ve milletvekillerimizden destek istiyoruz. “dedi.

                Ardından Okul Müdürü Yaşar Akbay da, okulun yapılmasına katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Okulun faaliyetleri ve eğitim çalışmaları hakkında ITSO Meclisi’ne bilgi veren Akbay şöyle devam etti:  “Okulumuz 10 bin metrekare üzerine 24 derslikli olarak yapıldı. Son teknoloji kullanılarak yapılan okulumuz da şuan 2 bölümümüz bulunuyor. 200 kontenjanla açılan okulumuzda  184 öğrencimiz eğitim görüyor. İnşallah önümüzdeki yıllarda tanınırlığımız artıp, yeni bölümler açılırsa öğrenci sayımız oldukça artacaktır. Bu konuda da Sayın Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’in desteğini istiyoruz. ITSO Meclisi’ni ziyaret sebebimiz başkanımızın şahsında tüm meclis üyelerine teşekkür etmekti. Isparta’ya yapılan bu önemli hizmetten ötürü katkısı bulunan herkese teşekkürü bir borç biliyoruz.” 

ADIMIZIN GEÇTİĞİ HER YERDE BAŞARI İSTİYORUZ

                ITSO Başkanı Başdeğirmen de ziyaretlerinden dolayı Kooperatif Başkanı Boyacı ve Okul Müdürü Akbay’a teşekkür ederek, “Okulumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteği ile 1 yıl gibi kısa sürede yapılarak eğitim öğretime başladı.  Bizim isteğimiz kısa sürede eksik kalan bölümlerin açılarak iş hayatına başarılı öğrenciler yetiştirilmesi.

Çünkü Ticaret ve Sanayi Odası olarak ismimizin geçtiği her yerde başarıyı istiyoruz ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz.  Geleceğimizi şekillendiren gençlerden de tek isteğimiz başarı. Teknik Lisemizin de kısa sürede marka olmasını istiyoruz. Bir diğer konuda okulumuzun yanında yatılı bir öğrenci yurdu. Bu konuyla ilgili de çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve inşallah olumlu olarak sonuca ulaştıracağız.”dedi. 

Ardından Kooperatif Başkanı Boyacı, Başkan Başdeğirmen’e teşekkür plaketi verdi.

ISPARTA’NIN GURURU OLDU

                Meclisin diğer konuğu da 53 kilo güreş müsabakalarından il ikincisi olarak derece alan TOBB Teknik Lisesi öğrencilerinden Yusuf Çelik oldu. Batıkent Spor Salonu’nda yapılan müsabakalara katılarak TOBB Teknik Meslek Lisesi’ni temsil eden Yusuf Çelik’e il ikinciliği başarısını gösterdiği için ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen altın hediye etti. Başdeğirmen, Yusuf Çelik’in başarılarının devamını dileyerek, il ve bölge birinciliği sözünü aldı. 

Bu haber 814 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...