Barida da Yılbaşına hazır

31 Aralık 2015 16:33

Isparta’nın ilk beş yıldızlı oteli ‘Biten Bir Yılın En Güzel Anını Şehrin Tek Yıldızında Yaşayın’ sloganıyla yola çıkarak yılbaşı programlarını tamamlayan Barida, 5 yıldızlı eğlenceyi misafirlerine zengin menüleriyle birlikte sunuyor.

Mucize adlı parçasıyla hızlı bir çıkış yapan ünlü sanatçı Adnan Fırat, Assolist Zerrin NAYCI, ve hiç eskimeyen, müdavimlerinin her daim var olduğu Grup AHENK, Eray ile Grup Keyfi Hicaz misafirlerine müzik şöleni yaşatacak.

Programda bütün detaylar düşünülmüş, ailelerin rahat edebilmeleri için çocuk kulübünden tutun da uyku odalarına kadar hizmet veriliyor. Üstelik etkinliklerinin herhangi birine dahil olan misafirlerine özel 2 kişilik konaklama; SPA, geç çıkış ve kahvaltı dahil sadece 140 TL.

Kar kalitesi ve pistleriyle kış sporları için ideal bir yer olan Davraz Kayak Merkezi ‘nin otele olan uzaklığı sadece 26 km. Kar ve kayak tutkunları için bu yılbaşı unutulmaz olacak.

2016’ya nerede ve nasıl gireyim diye düşünmeyin, Barida Hotels Isparta’nın programlarını gözden geçirmeden karar vermeyin.

Bu haber 705 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...